Fal değil ama el analizi yapan biri var Instagramda ismi yüksel kaya cidden çok başarılı hem de günah değilHerkese iyi akşamlar, bir süredir uzak mesafe olarak görüştüğüm bir çocuk var ondan hoşlanıyorum ama bana karşı hislerinden emin değilim dolayısıyla da ben de kendimi net ifade edemiyorum, aslında öyle gözle görülür bir sorun yok ortada ama işte bazı şüpheler var aklımda... Antalya'da yaşıyorum fakat eğer online sitelerden, uzaktan vs. Fal bakan birilerini biliyorsanız ve memnunsanız önerirseniz mutlu olurum gerçekten bu konu çok aklımı kurcalıyor ve cevapsız sorular artık kafamı ağrıtıyor. Lütfen gerçekten sorumla ilgili cevabı olan yazsın, fala inanma, günah vs. gibi yorumları kendinize saklarsanız sevinirim size de bana da faydası çok şimdiden teşekkürler.
Tam adı neFal değil ama el analizi yapan biri var Instagramda ismi yüksel kaya cidden çok başarılı hem de günah değil
Tam adı ne
Benim varHerkese iyi akşamlar, bir süredir uzak mesafe olarak görüştüğüm bir çocuk var ondan hoşlanıyorum ama bana karşı hislerinden emin değilim dolayısıyla da ben de kendimi net ifade edemiyorum, aslında öyle gözle görülür bir sorun yok ortada ama işte bazı şüpheler var aklımda... Antalya'da yaşıyorum fakat eğer online sitelerden, uzaktan vs. Fal bakan birilerini biliyorsanız ve memnunsanız önerirseniz mutlu olurum gerçekten bu konu çok aklımı kurcalıyor ve cevapsız sorular artık kafamı ağrıtıyor. Lütfen gerçekten sorumla ilgili cevabı olan yazsın, fala inanma, günah vs. gibi yorumları kendinize saklarsanız sevinirim size de bana da faydası çok şimdiden teşekkürler.
Kimdir acaba?Benim var
Öğrenebildiniz miKimdir acaba?
Bana da verir misiniz?Çok iyi fal bakan bi tanıdığım var iletişim numarası verebilirim
Merhaba benimle de paylaşabilir misiniz?Çok iyi fal bakan bi tanıdığım var iletişim numarası verebilirim
lütfen inanmayın. ablamda depresyona girmisti ne var ne yok sattı duydugu falciya gitti.. boş para tuzağı nefsine uydu.gelecegi allahtan başkası bilemez.Merhaba benimle de paylaşabilir misiniz?
Tavsiyeniz ve iyi kalbinizden dolayı çok teşekkür ederim. İnanın amacım fal baktırmak değil. Üzerimizde bir nazar okuma falan var mı merak ediyorum. Çok fazla belirti yaşadığım İçin. Güvenilir bir ilim sahibi birini bulamadım belki fal bakan biri bu tarz konularda yorum yapabilirlütfen inanmayın. ablamda depresyona girmisti ne var ne yok sattı duydugu falciya gitti.. boş para tuzağı nefsine uydu.gelecegi allahtan başkası bilemez.
Bana özelden yazabilir misinizbenim de var çokiyi online fal bakan tanıdığım ben düzenli olarak baktırıyorum numara verebilirim
Bana da yazabilir misinizbenim de var çokiyi online fal bakan tanıdığım ben düzenli olarak baktırıyorum numara verebilirim
Merhaba bana da numarasını iletir misiniz?benim de var çokiyi online fal bakan tanıdığım ben düzenli olarak baktırıyorum numara verebilirim
Bana numara verebilir misinizbenim de var çokiyi online fal bakan tanıdığım ben düzenli olarak baktırıyorum numara verebilirim
Numara alabilir miyim gerçekten çok ihtiyacım varCiddi anlamda beğendiğim bir falcı var. Faldan ziyade bide tavsiye yönlendirme ile falını destekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?