- 8 Eylül 2023
- 351
- 59
- 18
- 30
- Konu Sahibi gamzeli2323
-
Babası sahıp cıkmadı ılgılenmıyor malesef. Hamılelıkten once garsonluk gibi işler yapıyordum bı yetenegım yok ama belkı yapabılecegım bir iş olur dedimBu bebeği tek yapmadınız babası da bunları düşünüyordur umarım. Doğuma az kalmış ama ne yetenekleriniz var mesela elinizden nasıl işler gelir
Arastırıyorum ama hıc bulamadım oyle ıslerEvden çalışma imkanı veren müşteri hizmetleri var. Bazıları laptop veriyor hatta bazıları da kendi laptopunu kullanmanı söylüyor. Asgari ücretle çalışma oluyor genelde ama değişiklikte gösterebilir. Kariyer.netten falan bakabilirsin
Malesef anlamıyorum el işiEl işi yapabiliyormusunuz ya da ona benzer şeyler. Bende evden çalışıyorum ve çeyiz diziyorum. Bir instegram hesabı açıp satış yapabilirsiniz.
Buradan bakabilirsinArastırıyorum ama hıc bulamadım oyle ısler
Çok kolay hele birde bu devirde gerçekten kolay bir şekilde öğrenebilirsin internetten. Ben yüksek lisans mezunuyum evlendikten sonra baktım iş bulamıyorum çabalamayı bıraktım. Bende hiçbirşey bilmiyordum inan ilk zamanlarda o kadar zor geldi ki bana sonra alışınca dünyanın en kolay işi bu bence oturduğun yerde . Tabi ama geliri biraz düşük yani çabuk öğrenirsen haftada 1 çeyiz dizsen ayda en fazla 4.000 TL oluyor birde hamilesin. Bilmiyorum ama deneyebilirsin benceMalesef anlamıyorum el işi
Tesekkur ederim arastırıp bakacagım belkı becerebilirimÇok kolay hele birde bu devirde gerçekten kolay bir şekilde öğrenebilirsin internetten. Ben yüksek lisans mezunuyum evlendikten sonra baktım iş bulamıyorum çabalamayı bıraktım. Bende hiçbirşey bilmiyordum inan ilk zamanlarda o kadar zor geldi ki bana sonra alışınca dünyanın en kolay işi bu bence oturduğun yerde . Tabi ama geliri biraz düşük yani çabuk öğrenirsen haftada 1 çeyiz dizsen ayda en fazla 4.000 TL oluyor birde hamilesin. Bilmiyorum ama deneyebilirsin bence
Yani bu devirde pek bir yararı olmuyor belkide ben evli olduğum için yetiyor. Kendi isteklerimi eşimin eline bakmadan alabiliyorum. İnşallah sende öyle olursun. Çabalarsan bulursun merak etmeTesekkur ederim arastırıp bakacagım belkı becerebilirim
Pek anlıcagımı sanmıyorum ama yınede denıcem sansımı. İnanın pskolojım cok kotu yardımcım olsunYani bu devirde pek bir yararı olmuyor belkide ben evli olduğum için yetiyor. Kendi isteklerimi eşimin eline bakmadan alabiliyorum. İnşallah sende öyle olursun. Çabalarsan bulursun merak etme
Nikahım yok basta ıstıyordu sonradan degıstı dogmamıs bebebe beddua kufur bıle ettı dusunun. Boyle kaldım bı basıma cok caresizim. Nıkah yok dıye yardımda alamadım devlettenCanım benim ne demek sahip çıkmıyor ?
Yaparken iyi de sonradan yok.
Nikah falan var mı ?
Allah yardımcın olsun ama öyle sıyrılıp kaçamaz ne demek....
Annemle kalıyorum oda baskasıyla evli anca kendilerıne bakıyorlar zaten. Hastane falan sorun olmuyor devlete gıdıyorum ama bebege bırsey alamıyorum bu sıteden saolsun bırı bıraz kıyafet yolladı bana ama tabıkı hala cok eksıgım varAilenle misin peki ?
Ah Allah yardımcın olsun şimdi sana kızsak ne olacak zaten hamilesin ne kadar kaldı doğuma nasıl yapacaksın sosyal güvencen var mı ?
Seni anlayamıyorum ama neler hissedebildiğini hissetmeye çalışıyorum . Umarım bebiş sana uğur getirir bebekler bereketiyle gelir derler. İnşallah senin için bereketli olur .Pek anlıcagımı sanmıyorum ama yınede denıcem sansımı. İnanın pskolojım cok kotu yardımcım olsun
AminSeni anlayamıyorum ama neler hissedebildiğini hissetmeye çalışıyorum . Umarım bebiş sana uğur getirir bebekler bereketiyle gelir derler. İnşallah senin için bereketli olur .
Eksiğin ne kadar peki yani kıyafette eksiğin varsa bir sürü bebek kıyafeti var bende 5 6 çuval atmamıştım. Tertemiz darda kalana veririm diyeAnnemle kalıyorum oda baskasıyla evli anca kendilerıne bakıyorlar zaten. Hastane falan sorun olmuyor devlete gıdıyorum ama bebege bırsey alamıyorum bu sıteden saolsun bırı bıraz kıyafet yolladı bana ama tabıkı hala cok eksıgım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?