• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar evde saç uçlarına ışıltı atabilen ,uçlarını açık renk yapan var mı??

hatime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
331
2
68
youtube da video var öyle yani saçının uçlarını boyuyo sadece.kuaförde de yapılıyo ya böyle sanki saç uzamış gibi doğal duruyo.deneyen var mı??ben de yapmak istiyorum da saçlarım kahverengi gibi saç uçlarımı açmak istiyorum fikri olan var mı????:34:

Ben de gördüm o videoları ne becerikli hatunlar var...

öyle valla ya süperler:)çok kolay gibi görünüyo onlar yapınca ama acaba biz yapsak rezil mi oluruz diye korkuyorum da fikir almak istedim yapan da çıkmadı yaws:(sence nasıl olur.yapılabilir gibi geliyo bana ama:):52::51:

Hahaha o videoyu bende gördümm bayılmıştımmmm ama ben beceremem sanırım:D

Hahaha o videoyu bende gördümm bayılmıştımmmm ama ben beceremem sanırım:D

esraLorin sen becerklisin yaws:)sen beceremem deyince ben de yapamam mı acaba diye korktum:)ya benim dediğim videoyla acaba aynımı seninki.saçını tümden önden tepeden topluyo,sonra toplanmış saçı boyuyo sadece:))çok koley gibi izleyince heheh

esraLorin sen becerklisin yaws:)sen beceremem deyince ben de yapamam mı acaba diye korktum:)ya benim dediğim videoyla acaba aynımı seninki.saçını tümden önden tepeden topluyo,sonra toplanmış saçı boyuyo sadece:))çok koley gibi izleyince heheh

Benim dediğim bu kuzum :)))))) seninkini bulabilirsen link at bakim merak etttim..

At Home Balayage Highlights! - YouTube

Ay bunda bişey yokmuş kii kızın bide kendi doğal saçı ohh mis gibi kolaycıcık yaptı:))) sende yaparsın bunu kuzum ama senin saçlarda boya var uğraştırır önce açıcaksında sonra boyıycaksında oohooo :))

dimi dimi :)bu kolay .ama açmaya da gerek yoktur cnm heralde ya.saçım bal sarıya boyalı ama kahverengi yani açık bi renk aslında boyicağım renk de ya altın sarı ya da kahve köpüğü.yani tutmazmı ki acep ne diyosun bi de nasıl olur.hani son koyduğum foto var ya o renk gibi .tümden mi boyasam böyle mi boyasam diye kafayı bunlara taktım:)):45::39:

Back