Aile Planlaması Kızlar evde dogal yollarla gebelık testi yapan varmı? Acıııl

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
En sağlamı kaset testler canım ve kan testi diğerleri maalesef doğru sonuç vermiyor. Bir kaçını ben denedim pozitifti onlara göre ama maalesef bebek yoktu :)

En sağlamı kaset testler canım ve kan testi diğerleri maalesef doğru sonuç vermiyor. Bir kaçını ben denedim pozitifti onlara göre ama maalesef bebek yoktu :)
Adet gecikmeden kaset test almak istemedim canım. Ama yine de dayanmak cok zor. 2 gun var BAT a sabırsızlandım

Elinizde ovülasyon testi varsa onu yapın. Gebelik olduğunda bata yakın ovülasyon testi de pik olur
Kac aydır deniyoruz canım negatif gordugum aylar cok oldu diye 2 aydır inadına almıyorum test. Ama dayanamıyorum da. Demın tesadüfen YouTube da gordum karbonatla, tuzla falan yapıyorlar. Dogru olup olmadığını ogrenmek ıstedım

Kac aydır deniyoruz canım negatif gordugum aylar cok oldu diye 2 aydır inadına almıyorum test. Ama dayanamıyorum da. Demın tesadüfen YouTube da gordum karbonatla, tuzla falan yapıyorlar. Dogru olup olmadığını ogrenmek ıstedım
Ben evde yapılan testlere inanmıyorum. Hanımlar eşlerine yaptırıyor pozitif çıkıyor 🤣🤣
Benim bu ay 9.ay olacak. Rahim filmi çektirdim olur İnşaAllah ☺️

Rahim filmi zor mı canım naasıl bir şey 😒 bu arada olur inşallah 🙏
İnşaAllah canım. Senin de olur İnşaAllah ☺️
ben Kadıköy’de güzel bir labaratuvar buldum. Sonomed. Alttan muayene gibi düşün. İyotlu su ile tüplerin açık mı diye bakıyorlar. Ben ağrı hissetmedim. Gayet kolay oldu.

Back
X