- 15 Mayıs 2021
- 51
- 10
- 8
- 43
- Konu Sahibi Neznakomka
Yapıp sonradan teste gore pozitif cevap alan varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde gebelik hizmet grubu gelir şimdi, ben sadece seyirciyim. Çamaşır suyuna falan işetirler sizi hemen cinsiyeti bile belirlerler merak etmeyinYapıp sonradan teste gore pozitif cevap alan varmı?
Ne kadar bos bir ınsansınEvde gebelik hizmet grubu gelir şimdi, ben sadece seyirciyim. Çamaşır suyuna falan işetirler sizi hemen cinsiyeti bile belirlerler merak etmeyin![]()
Oo grubun başkanı burdaymışNe kadar bos bir ınsansın
Yav he heeeOo grubun başkanı burdaymış![]()
Adet gecikmeden kaset test almak istemedim canım. Ama yine de dayanmak cok zor. 2 gun var BAT a sabırsızlandımEn sağlamı kaset testler canım ve kan testi diğerleri maalesef doğru sonuç vermiyor. Bir kaçını ben denedim pozitifti onlara göre ama maalesef bebek yoktu :)
Elinizde ovülasyon testi varsa onu yapın. Gebelik olduğunda bata yakın ovülasyon testi de pik olurAdet gecikmeden kaset test almak istemedim canım. Ama yine de dayanmak cok zor. 2 gun var BAT a sabırsızlandım
Kac aydır deniyoruz canım negatif gordugum aylar cok oldu diye 2 aydır inadına almıyorum test. Ama dayanamıyorum da. Demın tesadüfen YouTube da gordum karbonatla, tuzla falan yapıyorlar. Dogru olup olmadığını ogrenmek ıstedımElinizde ovülasyon testi varsa onu yapın. Gebelik olduğunda bata yakın ovülasyon testi de pik olur
Belirti var mı canımAdet gecikmeden kaset test almak istemedim canım. Ama yine de dayanmak cok zor. 2 gun var BAT a sabırsızlandım
Ben evde yapılan testlere inanmıyorum. Hanımlar eşlerine yaptırıyor pozitif çıkıyorKac aydır deniyoruz canım negatif gordugum aylar cok oldu diye 2 aydır inadına almıyorum test. Ama dayanamıyorum da. Demın tesadüfen YouTube da gordum karbonatla, tuzla falan yapıyorlar. Dogru olup olmadığını ogrenmek ıstedım
Ara ara bulantılar, mıgde yanması, basdonmesı hafiften,4 gun once tansiyonum cok dusmustu bayılacak gibiydim. Goguslerde hassaslıkBelirti var mı canım
İnşaAllah vardırAra ara bulantılar, mıgde yanması, basdonmesı hafiften,4 gun once tansiyonum cok dusmustu bayılacak gibiydim. Goguslerde hassaslık
ALLAH hayırlısıyla, saglıkla kucağına almayı nasip etsin ınsallahBen evde yapılan testlere inanmıyorum. Hanımlar eşlerine yaptırıyor pozitif çıkıyor
Benim bu ay 9.ay olacak. Rahim filmi çektirdim olur İnşaAllah![]()
Âmin canım cümlemize İnşaAllahALLAH hayırlısıyla, saglıkla kucağına almayı nasip etsin ınsallah![]()
Insallah canımİnşaAllah vardır![]()
İnşalşah vardır canım bende bir an önce test yapAra ara bulantılar, mıgde yanması, basdonmesı hafiften,4 gun once tansiyonum cok dusmustu bayılacak gibiydim. Goguslerde hassaslık
Daha erken canımİnşalşah vardır canım bende bir an önce test yap
Rahim filmi zor mı canım naasıl bir şeyBen evde yapılan testlere inanmıyorum. Hanımlar eşlerine yaptırıyor pozitif çıkıyor
Benim bu ay 9.ay olacak. Rahim filmi çektirdim olur İnşaAllah![]()
İnşaAllah canım. Senin de olur İnşaAllahRahim filmi zor mı canım naasıl bir şeybu arada olur inşallah
![]()