lorienna Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2008 611 590 41 10 Mayıs 2014 Konu Sahibi Serap2657 #21 aurora_91 .!.: Kurslara katılın Eskişehir in tüm imkanlarından faydalanın harika bir yer :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Yahu haklısınız da kursları görüyorum, 2. Veya 3. Gün gidiyorum yazılmaya, dolmuş oluyor :) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aurora_91 .!.: Kurslara katılın Eskişehir in tüm imkanlarından faydalanın harika bir yer :) Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir. Genişletmek için tıkla... Yahu haklısınız da kursları görüyorum, 2. Veya 3. Gün gidiyorum yazılmaya, dolmuş oluyor :) iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
B Burcusumm Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2014 2 0 29 Mayıs 2014 Konu Sahibi Serap2657 #22 Kızlar yardım edin eskişehire yeni taşındık hamileyim ve hiç bir konuşacak arkadaşım yok akşam eşim eve gelince onuda bunaltıyorum çok yanlızım konuşacak dertleşecek birşeyler yapacak arkadaş istiyorum hayatıma
Kızlar yardım edin eskişehire yeni taşındık hamileyim ve hiç bir konuşacak arkadaşım yok akşam eşim eve gelince onuda bunaltıyorum çok yanlızım konuşacak dertleşecek birşeyler yapacak arkadaş istiyorum hayatıma