Kızlar eskişehir' de ikamet eden kaç kişiyiz.???

Serap2657

Her son yeni bir başlangıç...
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
274
9
Ben yenı evlendım ve buraya yerlestım hıc arkadasım yok belkı burda arkadas edınırım dıye dusunuyorum kendıme :KK16::KK16:

Ankarada okuyorm ama eskisehirliym ailem eskisehirde yasiyor yani.En Büyük TÜRKİYE bence siteden arkadas bulmak zor odunpazari belediyesinin kurslarina falan katilmanizi tavsiye ediyorum vakit bulursaniz.Benim yengem cevresini o sekilde genisletti.Eskisehir candir:KK16: Biraz da cevreniz olursa ayrilamazsiniz memleketimden:13:

Ankarada okuyorm ama eskisehirliym ailem eskisehirde yasiyor yani.En Büyük TÜRKİYE bence siteden arkadas bulmak zor odunpazari belediyesinin kurslarina falan katilmanizi tavsiye ediyorum vakit bulursaniz.Benim yengem cevresini o sekilde genisletti.Eskisehir candir:KK16: Biraz da cevreniz olursa ayrilamazsiniz memleketimden:13:

önerın ıcın tsk ederım cnmmm

tepebaşındayım ben yeşiltepede siz nerde oturuyorsunuz[/QUOTE]

bende tepebaşı uluönderdeyım cnmm

Kizlar esimi ikna edersem Eskisehir e tayin isteyecegim.nasildir eskisehir?alisveris ucuz mudur?pazar meyve sebze ucuz mudur?

mrb bizde esk.tayin istedik ve çıktı zaten annemler esk.idi bende esk liyim çok güzel bir yer kesinlikle tavsiyemdir...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurslara katılın Eskişehir in tüm imkanlarından faydalanın harika bir yer :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X