kombim demirdöküm atron hava soğuk burda hala kombi yakıyoruz hep 35 derecede çalışıyordu dün arıza verdi derece 25 ten yukarı çıkmıyor sıcak suda yok 50 ye alıyoruz aynı 25 ten yukarı çıkmıyor ev soğudu yapılabilecek bişeyse yapayım
haklısın canım saat geç oldu. dün yaptım canım dediğini 1 saat bekledim açtım çalıştı ama şimdi yine durdu çalışmıyor 4 saattir deniyorum şuanda kapalı ama açınca çalışmıyor
haklısın canım saat geç oldu. dün yaptım canım dediğini 1 saat bekledim açtım çalıştı ama şimdi yine durdu çalışmıyor 4 saattir deniyorum şuanda kapalı ama açınca çalışmıyor
Tamam o zman sizin de şartel degislenecek bi elektrikci bulun değiştirin ama yine de takipte kal sabah sorarım abime belki başka bi durum da olabilir memleket neresi soğuk olduğuna göre yoksa erzurum mu ben erzurum luyum da aklıma ilk o geldi
Canım servis geliyot düzeliyor geri gidiyorlar aynı hatayı veriyor sonra çalışıyor sadece 1 kez f4 hatası verdi yoksa hata vermiyor perek için suyu tekrar ısıtacağı zaman ekranda ateşleme işareti çıkıyor geri gidiyor ateşleme yapamıyor ve ısı 26 27 ye düşüyor orda kalıyor biz kombiyi kapatıyoruz açıyoruz sonra çalışıyor hiçbirşey anlamadım