Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaması lazım hiç sanmıyorum bende hamileliğimde akıntım çok olmuştu bence akıntıdır normal ama yineden doktora gitmekte fayda varKizlar hafif bı ıslaklık hissettim su gelmesi gibi bı durum olabilir mi 16+4 günlük
Kafam karıştı eğer bı daha olursa giderim artik insallh değildirOlmaması lazım hiç sanmıyorum bende hamileliğimde akıntım çok olmuştu bence akıntıdır normal ama yineden doktora gitmekte fayda var
Normalde saf ıslaklık olur mu hamilelikte ilk defa oldu da korktumAkıntı olablr ama bir doktora görünmenizi tavsiye ederim.
Doktorunuza yinede geç olmadan danışın deri eğer su geliyorsa önlem alınmalı çünkü yoksa bebek susuz kalır. İnşallah değildir ama tabi ki akıntı çok oluyor gebelikteKafam karıştı eğer bı daha olursa giderim artik insallh değildir
Anladım teşekkür ederimDoktorunuza yinede geç olmadan danışın deri eğer su geliyorsa önlem alınmalı çünkü yoksa bebek susuz kalır. İnşallah değildir ama tabi ki akıntı çok oluyor gebelikte
Bugün su geldi yine gittim acile cnm doktor suyun gayet iyi dedi altanda baktı idrar kan sonuçlarımda temiz çıktı sende bu durum uzun sürdümü acabaBenim de gebelikte aniden çok sıvı halde boşalan akıntım oluyordu.Su sızıntısı mi diye korkuyodum ama değilmiş akintiymis.Mutlaka doktorunuza görünün
Cnm gittim bugün doktor bebeğin suyu falan normal dedi az geldiği için suda diyemeyiz dedi bilmiyorum kiBu kadar erken olmamıştı ama sanırım 30.haftalarda evet sızıntı şeklinde oluyordu. Doktorum da onaylamıştı. Ama sanırım bunun turnusol kağıdı gibi birşeyleri oluyormuş. Bi araştırın. Ter mi, akıntı mı yoksa amniyon sıvısı mı test ediyormuşunuz. Bende birinden duymuştum
Ben de gebelik boyunca devam etti.Onun bı testi var aslında.Doktorunuz yapabilir su mu yoksa akıntı mi anlasilio.Bugün su geldi yine gittim acile cnm doktor suyun gayet iyi dedi altanda baktı idrar kan sonuçlarımda temiz çıktı sende bu durum uzun sürdümü acaba
O konuda birşey söylemedi ne testi yapiyorlarBen de gebelik boyunca devam etti.Onun bı testi var aslında.Doktorunuz yapabilir su mu yoksa akıntı mi anlasilio.