Gebeliğe Hazırlık Kızlar erken gebelik testi negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar.. Yarın adet günüm erken gebelik testim bugün negatif çıktı testi negatif çıkıpta adeti geçinçe pozitif dönenleri var mı acaba? Yardımlarınızı bekliyorum
Selam insolsun naber canim tekrar test yaptinmi isallah pozitifi gormussundur 6gun gecmis mesajindan merak ettim

Hayirlisi neyse o olsun canim bu ay kismet olur isallah dualasalim. Tekrar klomen dener sanirim diye dusunuyorum doktor yrin muayeneye gidecegim tekrar sendemi tekrar klomen deniyceksin doktorlq gorustunmu canim
ben de yarın doktora gidicem kuzum. adetinin 3. günü tekrar gel demişti. haberleşelim yarın inşallah bu ay kısmet etsin rabbim hepimize

Merhaba, yardima ihtiyacim var. Kimyasal gebelik olduğunu nasıl anlıyorsunuz bilgi verir mısınız.

Merhaba, yardima ihtiyacim var. Kimyasal gebelik olduğunu nasıl anlıyorsunuz bilgi verir mısınız.
Kan tahlilinde değer çıkıyor canım ve aynı anda kanaman da oluyor adet sin sanıyorsun yani koyu kahve kanama ve çok fazla geliyor kan sıvı olarak ta akıyor pes normalden fazla doluyor ilk önce dr a gidip kan tahlili ver varsa kanı durdurmak için hap veriyor dr sana geçmiş olsun canım

Çok teşekkür ederim. Benim transferimin 5. Günü test yaptım 2 adet ikiside silik cizgi çıktı. 6.Günü tekrar yaptım negatifti. O yüzden kafam karıştı. Kimyasal gebeliği fark etmezsiniz diyor internette tabi bende yanlış anlamış olabilirim. Kısacası acaba diyorum benmkide kimyasal mi?

Belirtiler neydi ?

Anladım canım geçmiş olsun bakalım hayırlısı olsun sonucu buraya yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…