Gebeliğe Hazırlık Kızlar erken gebelik testi negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ne zaman ve nasıl hissettiniz acaba Rabbim size bağışlasın darısı bize
Bata 7gun varken test yaptim silikti simdi gayet net gorunuyor, regl olcagimi hissediyorum ben garip bi ruh hali vs oluyor gogus agrim hic olmaz benim regl oncesi yada sonrasi ama kimyasal da da bunda da hafifte olsa bi gogus agrisi hissettim bide daha adetime 4gun olmasina karsi sanki olacakmis gibi karnimda belirgin bi hareketlenme var ama regl gibi degil gunler oncesi boyle hareketlenme hissetmem normalde. Insallah canim sana ve tum isteyenlere en kisa zamanda nasip etsin insallah

Benim bata 5 gun var pozitif cikti su an iki ay once kimyasal yasamistim ozaman da bata 8 gun kala ogrenmistim simdi de erken ogrendim insallah kimyasal degildir
Benimde bata 3 gün var ama geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bakalım bu ay olcak öı giç umudum da yok ama neyse

bugün çatlatma iğnesi olalı 12. günüm ve erken gebelik testim negatif çıktı. bu şekilde olup sonra pozitife dönen var mı? adetime 3 gün var ama adet belirtileri de başladı sarı renkte de akıntım var

bende ikinci çizgiyi görebilen var mı yoksa hayal mi görüyorum?

Eklentiler

• 20210318_104426.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 78
merhaba bişey sormak istiyorum.doktor takibinde adetin 9.günü yumurtladığımı öğrendim evde ovulasyon testiyle takip ettim 2 gün içinde çizgi azaldı daha sonra 16. Gün tekrar test yaptım iki çizgi de koyuydu acaba tekrar mı yumurtladım? Daha sonra adetime 7 gün kala gebelik testi yaptım negatif çıktı.evde ki ovulasyon testini yaptım t çizgisi de belirgin çıktı. acaba kesin yok mudur gebelik.Şimdiden çok teşekkür ederim
Benim bata 5 gun var pozitif cikti su an iki ay once kimyasal yasamistim ozaman da bata 8 gun kala ogrenmistim simdi de erken ogrendim insallah kimyasal degildir

Hic ovulasyon kullanmadim canim o yuzden bilemicem o konulari kusuruma bakma

bende ikinci çizgiyi görebilen var mı yoksa hayal mi görüyorum?
Selam mermaid benimde adet gunum pazar ve test yaptim negatif . Seninle ayni durumdayiz sanki arkadasim baksana benim testte boyle sen bugun test yaptinmi atsana senelde ben atiorum bak simdi.

Fhfg

Eklentiler

• 20210321_103907.jpg
    99 KB · Görüntüleme: 69
malesef ki ben dün adet oldum canım
Hayirlisi neyse o olsun canim bu ay kismet olur isallah dualasalim. Tekrar klomen dener sanirim diye dusunuyorum doktor yrin muayeneye gidecegim tekrar sendemi tekrar klomen deniyceksin doktorlq gorustunmu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…