Doğuma Hazırlık Kizlar erkek bebekmi kiz bebekmi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benim bebeğim kız ve şuan 1 yaşında.Hareketli az kalırdi.24 saat boyunca karnimdan fırlayıp çıkacakmışcasina hareketliydi.Bi defa eşim elini göbeğime koydu sen nasıl uyuyosun bu şekilde dedipata kute tekmelioduşimdi de peşinden koşuyoruz hatunun.Civa gibi bişeybunun kızı erkeği yok aslında.Her bebek kendine özgü ve biriciktir Kimi sakindir kimi hareketli.

Ben sadece sordum neden böyle cevap verdiniz anlamadım keşke cevap yazmasaydınız kırıcı olmazdınız en azından

Ben sadece sordum neden böyle cevap verdiniz anlamadım keşke cevap yazmasaydınız kırıcı olmazdınız en azından
Ben kırıcı olmadım
Söylemek istediğiniz şeyin net bir cevabının olmadığını dolayısyla sorunuzun da anlamlı yanıtı olmadığını söyledim size. İstediğimiz cevaplar gelmediğinde kırılmak tercih bu kişinin kırıcı olduğunu göstermiyor

Sizin daha önce de bu tarz mesajlarınızı görmüştüm. Bence kabullenin artık. 4. bebeğiniz de kız.

Benimki sadece soruydu kişiye gore değiştiğini biliyorum öğrenmek istedim sadece

Sizi anlıyorum, benim son kez dile getirmek istediğim şey bu durumun kız ya da erkek cevabı yok Allah gönlünüze göre versin
Kusura bakmayın ben abarttım heralde biraz özür dilerim biraz sinirliydim sabah bu yazıyı görün ce oda üstüne tuz biber oldu sanırım kusura bakmayın tekrar kirdiysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…