- 26 Ekim 2022
- 240
- 69
- 18
- 34
- Konu Sahibi DIYARINANNESI
-
Bence erkek bebeklerKızlar bisey sorucam anne karnında kız bebekmi daha hareketlidir erkek bebekmi
Ben sadece sordum neden böyle cevap verdiniz anlamadım keşke cevap yazmasaydınız kırıcı olmazdınız en azındanKusura bakmayın ama bu çok saçma bir soru..
o kadar farklı cevapları olabilir ki.. her birey apayrı özellikte zaten bu soru ve cevapları ile nereye varacağız acaba. Bu denli öznel sorulara anlam veremiyorum lütfen kusura bakmayın
Tam olarak neye kırıldınızBen sadece sordum neden böyle cevap verdiniz anlamadım keşke cevap yazmasaydınız kırıcı olmazdınız en azından
Tam olarak neye kırıldınız
Nolur açıklayın kelime kelime hece hece kend
Kendime gore oyle algiladadimTam olarak neye kırıldınız
Nolur açıklayın kelime kelime hece hece okudum kırılacak tek harf bulamadım
Ben kırıcı olmadımBen sadece sordum neden böyle cevap verdiniz anlamadım keşke cevap yazmasaydınız kırıcı olmazdınız en azından
Benimki sadece soruydu kişiye gore değiştiğini biliyorum öğrenmek istedim sadeceBen kırıcı olmadım
Söylemek istediğiniz şeyin net bir cevabının olmadığını dolayısyla sorunuzun da anlamlı yanıtı olmadığını söyledim size. İstediğimiz cevaplar gelmediğinde kırılmak tercih bu kişinin kırıcı olduğunu göstermiyor
Sizi anlıyorum, benim son kez dile getirmek istediğim şey bu durumun kız ya da erkek cevabı yokBenimki sadece soruydu kişiye gore değiştiğini biliyorum öğrenmek istedim sadece
Kusura bakmayın ben abarttım heralde biraz özür dilerim biraz sinirliydim sabah bu yazıyı görün ce oda üstüne tuz biber oldu sanırım kusura bakmayın tekrar kirdiysamSizi anlıyorum, benim son kez dile getirmek istediğim şey bu durumun kız ya da erkek cevabı yokAllah gönlünüze göre versin
Hangi tarz mesajlar anlamadimSizin daha önce de bu tarz mesajlarınızı görmüştüm. Bence kabullenin artık. 4. bebeğiniz de kız.
Sürekli erkek bebek muhabbeti yapıyorsunuz. Ondan bahsediyorum.Hangi tarz mesajlar anlamadim
Sürekli erkek bebek muhabbeti yapıyorsunuz. Ondan bahsediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?