kızlar en afrodizyak koku hangisi,herkesi mest eden???

bence christian dior un kokularında afrodizyak etkisi var böyle kokladıktan sonra bile baya bşi süre burnumdan kokusu gitmiyo cnm çekiyo resmen :))
bide angel ve alien de var bence
ve insanların dikkatini ençok çeken kokularsa şekerli tatlımsı ve vanilyamsı kokular, özelliklede erkekler
angel da tatlı bi koku

ben kendimde beğendiğim etrafımında bana yakıştırdığı kokuya bakıyorum
teninde kalıcıysa etrafını o koku sarıyosa, herkes o kokuyla seni hatırlıyosa bence bu senin afrodizyak kokundur

bence birde jadore tam bir kadın kokusu
bir kadını koca bir çiçek buketi gibi yapıyor bence
ayrıcada dolumunu kullandım günlerce kıyafetlerimde kaldı..çoook kalıcı ve atrafı sarıyor

çok güzel söylemişsin tatlım.. herkes o kokuyla seni tanıyorsa tenine yakışmışsa bencede o koku senin afrodizyak kokundur...güzel yaklaşımm..

bu arada afrodizyak bildiğim kokular ise
angel
sexy grafiti
hot couture
burbery
armani
chanel chance...özellikle bu hem güzel hem kadınsı

canim ben sana parfum adi soylemicem ama bi yerde okumustum ylang ylang dogal afrodizyakmis ve ylang ylangli parfumler o etkiyi yaratiyomus diye.

tek geçerim AMOR AMOR
bayılıyorum bitiyorum bu kokuyo
ki eşimde çok çok beğeniyo

ayrıca 212 sexy de şahane

ama koku meselesi bi arkadaşın dediği gibi , herkesin nasıl favori rengi farklıysa parfümdede öyle

ama amor amor ve 212 sexy dene derim

Bazi kadinlarin parfümü sanki benzin veya gazyagi gibi kokuyo yaa. Burnumun digeri kiriliyo resmen. Sasiriyorum nasil öyle parfümü kullaniyorlar diye. Bazilarida erkeksi parfüm kullaniyorlar. Güzelmi kokuyorum saniyorlar ne.

arkadşın biri bi parfum kullanıyodu (parfumlerle ilgilenirim) onun kokusunu hiç sevmem ,sonra nasıl olduysa ben aldım o kokuyu kullandım ,şuan herkes soruyo adını ben de bayılıyorum misler gibii.yani insana göre cok fark ediyo.benim cildim normal yagli arkasınki aşırı kuru idi...bu arada escada collection adı.

armani code, jasmin noir, ck euphoria bu üçünü tek geçerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…