kızlar en afrodizyak koku hangisi,herkesi mest eden???

canım herkesi mest eden diye birşey yok bence her erkeğin sevdiği koku ayrıdır.. Kimi çiçek, kimisi baharat kokuları sever.. Benimki Viva Caprio nun manyağı mesela Ama ben ısrarla percieve kullanıyorum bayanssulusmile

hıç kımsenın kotu demedıgı herkesın sordugu erkeklerın mest oldugu tek kokum calven clean euforıa

Bence de bu göreceli bir soru olmuş, tıpkı en güzel renk hangisi demek gibi herkesin tarzı farklı olduğu için tek bir cevabı yok.

Bence bir parfüm dünyanın en seksi parfümü olsa koklayan bayılsa ölse bitse de o parfüm senin tenine yakışmamışsa sonuç tam bir facia olur. Ama en sıradan parfüm senin teninde muhteşem durabilir...

Genelde seksi olarak tabir edilen kokular ağır kokular. Bunlar da bence genç kızlara uygun değil.

Bir de herkesin kullandığı parfümler koku seksi bile olsa sıradanlaşıyor. Bir parfüm sıktığında aa euphoria sıkmış diyorlarsa arkandan bu başarıdan çok sıradanlık olmaya başlıyor.

ben change sıktığımda kadında erkek de herkes sorar ama ismii bilmiolar çoğu kişi kimsenin parfüm bilgisi bizimki gibi geniş diil

kızlar dolce gabbana the one afrodızyak etkısı yaratan parfumlerden mı? bi blogda afrodızyak ıceren parfumlerı ayırmıslardı fakat bulamadım tekrar

dolce&gabanna the one'nı koklayıp etkilenmeyen bir insna yoktur kadın erkek herkes kokuyu alınca mutlaka sorar ve beğenirler.

the one guzel diil.. sıradan... halamın kızında vardı kocası beğenmediği için kullanmaktan vazgeçti.... ter gibi kokuyo demiş.. o da soğumuş parfümden..çok hafif ve sıradan geldi bana da

CK Euphria ve Chanel Candy gece için bunlar gündüzde jill sanders sun sports değişmzlerim herkeste sorar

Dolce & Gabbane - The One
Guerlain - L'Instant Magic
Thierry Mugler - Alien

Bunlar kullanıp denediğim parfümler üçüde çok etkili ve kalıcıdır.

Bunlar haricinde Giorgina Armaninin hemen hemen bütün parfümleri.Sensi, Mania, Code..Özellikle Armani Code pekçok arkadaşım beğeniyor..

Benim parfümüm cerruti 1881 okuldaki erkekler yanıma gelip parfümü koklayıp soruyorlar .benim hoşuma giden bi koku fakat farklı yorumlar var parfümle ilgli biraz pahalı olduğu için denmeden alma derim ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…