kızlar emporio armani white kullanan varmı ?

SERRA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2007
388
287
123
Tekirdağ
emporio armani white denedim ve muhteşemdi bütün gün burnumla yapışık gezdim.dp den di.ferah kokladıkça doyulmayan bi kokuydu bence.merak ettim daha önce kullanan arkadaşlar memnun kaldımı tepkiler nasıldı ? cevap yazan olursa şimdiden çok çok mersiii.

kız eda aşık oldum ben bu kokuya yaaaa.... bi benmiyim ama çok canım sıkıldı hee

2001den beriimi var? allah allah ben duymadım bır parfüm hastası olarak.

ama çok aradığım armani empro dıye gri bır kutuydu bulamıyorum.Piyasadanmı kalktı anlamadım.

edemiyorum ki ama diyebilirimki şekerli değil çiçek değil oryantal hiç değil baharatlıda değil sabun pudra gibi değil çok farklı artık benim kokum olucak bulabilirsem tekrar gidince saf gibi kodunu da öğrenmedim

kıza dedim bana yazlık bir koku önerirmisin dedim ck truth ve armani sıktım anam ben nebileyim bu kokunun bütün gün buram buram tertemiz etkileyici kokacağını akşam eşim bile duydu kokuyu sanki sana ait senin kokun gibi dedi bittim bende hehe

ben önce kodunu öğreneyim sana söylerim hafta sonu alıcam.ayy abartmışta olabilirim nebiliim çok sevdim işte.

dün dışarı çıkıp bu parfüme baktım dpden.Açıktenlıyım parfüm okadar hafıfki adeta tenim yuttu kokuyu.Parfümü anlayamadım tam olarak acaba orjınalıde böylemidir bilemeyeceğim.ferahlık var gibide dediğim gibi bende yok oldu koku veya dp diye böyle olmuş olabilir.

kız eda white değilmiş o armani fair gibi bişey dedi kız anlamamıştım geçen ne dediğini bende bu kadar hafif bişey white herhal dedim uydurdum yane.neyse ben parfümüme kavuştum bilmiyorum sıkılırmıyım sıkılmazsam kesinlikle imza parfümüm olucak.hem kimse bilmiyor hem de çok canlı bayıldım kokuya.kodu A15.buarada armani fair diye bişey yok orjinde hheehheeyytt parfümün orjinini bile bulamıcaklar.benim ooooooo.

a15 hangi kokuymuş yahu?

datlum dpye gıtmeden netten araştırdım bu kokuyu A15 faıry parfümü parıs hılton muş:) bilgine sunarım:))))

mersiiii canımcım.dpde ki kız öyle dedi valla bende onun yalancısıyım. sonuç; kokumu buldummmmm.

Armani White çok güzel bir koku. Hem tertemiz hem de bir ağırlığı var. Gerçekten çok güzel. dp kodu E12.

Son düzenleme:
Armani white cok agir olmamasina rahmen fark edilen bir koku malesef orjinali artik üretilmiyor Qlifedaki kodu 148

ben yeni gördüm bu başlığı aynı benim aradığım kokuyu tarif etmişsin:) ama parfümün adı biraz muallak kalmış heralde internetten dp listelerine baktım birinde A15 için fairy yazıyor birindede arden beauty yazıyor kafam karıştı benim:/ tam olarak öğrenebildin mi adını yada bilen biri varsa söyleyebilir mi?? ilk armani white demişsin kokuyu zaten merak ediyorum bide tam benim istediğim gibi tarif etmişsin sevindim işte buuu!! olabilir diye ama sonra o değil demişsinn

evet aldığım koku a 15 dp de adı önemli değil tarifime birebir uyuyor ve tavsiye ederim herkes hasta kaldı ama ben sıkıldım başka şişe almadım.bir dene istersen pişman olmazsın ben bugday tenliyim çok kalıcı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…