Kızlar Elinde dantelli geceliği olan varmı?

izmitli41

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
19
0
6
34
Kocaeli
48 beden giyiyorum sütyende 95 beden olanlar varsa resmini koyarmı acaba :)

Kırmızı ve siyah harici olsun kızlar 2 renkten aldım.

48 beden giyiyorum sütyende 95 beden olanlar varsa resmini koyarmı acaba :)

Kırmızı ve siyah harici olsun kızlar 2 renkten aldım.

canım ıstersen benım saydama bakabılırsın mot bır gecelık koymustum. ben 80 kıloyum. oluyor. ama hıc kullanmadım. sıfır.

Gördüm cnm gögüs kısmı 95 beden sütyene olurmu acaba birde fiyat nedir ?

valla canım ne dıyım benım 85-90 beden cıvarı ıstersen aksama denerım ama olur dıye dusunuyorum. alırken pahalıydı ama çok bişi söylemek ıstemıyorum. sen ne kadar verebılırsın. dıger urunlerıme de bak ıstersen.

birde gecelıgı sutyensız gıyıcegın ıcın olur yanı sutyen daha buyuk gösterıyor cunkı

Tmm cnm diğer ürünlerinede bakim başka gecelik tarzı şeylerin varmıki :) En azında bir ürün için kargo ödemeyelim cnm :)

valla canım ben pek sevmıyorum gecelık tarzı seylerı göruntu olsun dıye ıkı tane almıstım. bırını burdan bı arkadasa hedıye gönderdım ama ona buyuk gelmıs. bırı de sana gıdıcek alırsan eğer suan kac kılosun. ona göre başka bısıler bakıyım sana gecelık harıcı .

valla canım ben pek sevmıyorum gecelık tarzı seylerı göruntu olsun dıye ıkı tane almıstım. bırını burdan bı arkadasa hedıye gönderdım ama ona buyuk gelmıs. bırı de sana gıdıcek alırsan eğer suan kac kılosun. ona göre başka bısıler bakıyım sana gecelık harıcı .

92 cnm :( Pijama takımı ve ya hamilelikle ilgili bişilerde olabilir

92 cnm :( Pijama takımı ve ya hamilelikle ilgili bişilerde olabilir

canım malesef benım bebegım yok henuz o bakımdan hamılelık durumuyla alakalı hıc bır seyım yok. gecelık dusunursen yanına benden küçük bir hediye koyabılırım.

Bendede hamile kiyafeti ve dogumdan sonragiymek uzere alinmis buyuk beden tunikler vvar dusunurseniz mail adresinizi verin resim atayim

Back