Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pcos sadece regli düzensizliği demek degil, baska belirtiler de verebiliyor. Yumurtalikta pcos gorunumu ve tahlillerde hormonlara bakilip pcos tanısi konur. Regli duzenli olan herkes de hamile kalamiyor maalesef. Kafaya takinca psikolojik olarak da stres artirinca yumurta kalitesi düşüyor. Ayrıca pcos varsa yumurta olgunlasip catlamayabiliyor. Doktorunuza pcos dediginde hamilelik durumunu sordunuz mu? Size nedenini açıklarPolikistik over var ama reglim düzenli yinede hamile kalamiyorum var mı benim durumumda olan? Şunu da anlamıyorum düzenli regl varken polikistik over nasıl oluyor
Örneğin insilin direnci tiroid vs baska yan hastaliklar varsa hamilelik surecini uzatabilir. Bende pcosum reglim duzenliydi ama yan hastaliklarim ve kilo sorunum var. Bu yuzden adet duzenim de bozuldu bebek denerken 6 aydirPolikistik over var ama reglim düzenli yinede hamile kalamiyorum var mı benim durumumda olan? Şunu da anlamıyorum düzenli regl varken polikistik over nasıl oluyor
Eşimde bir sorun çıkmadıOluyor bacım. Benim de duzenli ama pcos diyor doktorlar. Benim de olmuyo 1.5 yıldır. Eşine de baktırın mutlaka
Üç kere çatlama iğnesi yaptırdım yumurta çatladıgi halde gebelik oluşmadı doktor da şaşırdı hatta . Bakalım rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize ama gerçekten beklemek çok zorPcos sadece regli düzensizliği demek degil, baska belirtiler de verebiliyor. Yumurtalikta pcos gorunumu ve tahlillerde hormonlara bakilip pcos tanısi konur. Regli duzenli olan herkes de hamile kalamiyor maalesef. Kafaya takinca psikolojik olarak da stres artirinca yumurta kalitesi düşüyor. Ayrıca pcos varsa yumurta olgunlasip catlamayabiliyor. Doktorunuza pcos dediginde hamilelik durumunu sordunuz mu? Size nedenini açıklar
Cok gecmis olsun, ama umudunuzu kaybetmeyinÜç kere çatlama iğnesi yaptırdım yumurta çatladıgi halde gebelik oluşmadı doktor da şaşırdı hatta . Bakalım rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize ama gerçekten beklemek çok zor
Amh kaç sizin acabaBende düzenli Regl oluyorum günü gününe. Ama muayene de doktor pcos teşhisi koydu. Oluyormuş![]()
Amh bakılmadı. 28 yaşındayım doktor yaşımdan dolayı bakmak istemedi. (Devlet hastanesi)Amh kaç sizin acaba
Amh kaç sizin?Oluyor bacım. Benim de duzenli ama pcos diyor doktorlar. Benim de olmuyo 1.5 yıldır. Eşine de baktırın mutlaka
2-3 civarı canım normal aralıktaAmh kaç sizin?
Benim de pcos şüphesi var ama net değil. Amh 4.02, adetim düzenli ağrım ve kanamam az. Doktorlar sürekli şey diyorlar, sende pcos olabilir mi acaba… yahu ben ne bileyim onu sen bana söyleyeceksin2
2-3 civarı canım normal aralıkta
Bana da pcos görüntüsü var diyorlar ama hormon değerlerimin hepsi normal biri hariç. Ama pcos belirtilerinin bir çoğuda var insülin direnci, tiroit bozukluğu, göbekte yağlanma, yüz ve göbekte tüylenme. ama baktığında hormon değerlerim normal. Ben anlamıyorum bu işiBenim de pcos şüphesi var ama net değil. Amh 4.02, adetim düzenli ağrım ve kanamam az. Doktorlar sürekli şey diyorlar, sende pcos olabilir mi acaba… yahu ben ne bileyim onu sen bana söyleyeceksinher doktorda aynı mesele
On yıldır lazerliyim tüy işi sıkıntıBana da pcos görüntüsü var diyorlar ama hormon değerlerimin hepsi normal biri hariç. Ama pcos belirtilerinin bir çoğuda var insülin direnci, tiroit bozukluğu, göbekte yağlanma, yüz ve göbekte tüylenme. ama baktığında hormon değerlerim normal. Ben anlamıyorum bu işi![]()
Ben de cok kilolu değilim goren dısarıdan zayıfsın diyor açıp göbeğimi gösteriyorumoha o kadar göbeği nereye saklıyosun diyolarOn yıldır lazerliyim tüy işi sıkıntıgöbek desen dümdüz kiloluyum ama veriyorum. Ay bilmiyorum öf ama tiroit insülin vs yok. Amaaannnn
59.5 kg ile nasıl kilolu olunur kiBen de cok kilolu değilim goren dısarıdan zayıfsın diyor açıp göbeğimi gösteriyorumoha o kadar göbeği nereye saklıyosun diyolarherkeste bir baska işte sallamıyorum artık tek çaresi de sağlıklı beslenip spor yapmak. Şu sıralar ona odaklandım sadece
![]()
Boy kısa olunca kilolu gibi duruyorum59.5 kg ile nasıl kilolu olunur ki![]()