- 14 Eylül 2022
- 63
- 21
- 26
- Konu Sahibi Yesilgozlu47
Kizlar hamile kalmayi kolaylastirmak icin bildiğiniz yöntem ya da yememiz gereken yiyeceklerden biraz bahseder misiniz nasil kolaylastirabiliriz hamile kalmayi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşin doğrusu ben pkoslu olduğum için kendi adıma şu anlık işe yaramadı fakat bu konuda yıllardır araştırma yapan biri olarak söyleyebilirim ki. Eğer sizin hormonlarınizla ilgili sıkıntı varsa 2 ay soğan kürü yapabilirsiniz, eğer eşinizin spremleriyle ilgili bi sıkıntı varsa zeytinyağı incir kullanabilirsiniz. Allahin izniyle kullanan bi çok insan ilk ayda gebe kalmış. Ki tanıdığım duyduğum bi çok insan da soğan kürü kullanmış. Rabbim hepimize nasıp etsin hayırlısıylaKizlar hamile kalmayi kolaylastirmak icin bildiğiniz yöntem ya da yememiz gereken yiyeceklerden biraz bahseder misiniz nasil kolaylastirabiliriz hamile kalmayi
Soğan kuruİşin doğrusu ben pkoslu olduğum için kendi adıma şu anlık işe yaramadı fakat bu konuda yıllardır araştırma yapan biri olarak söyleyebilirim ki. Eğer sizin hormonlarınizla ilgili sıkıntı varsa 2 ay soğan kürü yapabilirsiniz, eğer eşinizin spremleriyle ilgili bi sıkıntı varsa zeytinyağı incir kullanabilirsiniz. Allahin izniyle kullanan bi çok insan ilk ayda gebe kalmış. Ki tanıdığım duyduğum bi çok insan da soğan kürü kullanmış. Rabbim hepimize nasıp etsin hayırlısıyla
İşin doğrusu ben pkoslu olduğum için kendi adıma şu anlık işe yaramadı fakat bu konuda yıllardır araştırma yapan biri olarak söyleyebilirim ki. Eğer sizin hormonlarınizla ilgili sıkıntı varsa 2 ay soğan kürü yapabilirsiniz, eğer eşinizin spremleriyle ilgili bi sıkıntı varsa zeytinyağı incir kullanabilirsiniz. Allahin izniyle kullanan bi çok insan ilk ayda gebe kalmış. Ki tanıdığım duyduğum bi çok insan da soğan kürü kullanmış. Rabbim hepimize nasıp etsin hayirlisiylaKizlar hamile kalmayi kolaylastirmak icin bildiğiniz yöntem ya da yememiz gereken yiyeceklerden biraz bahseder misiniz nasil kolaylastirabiliriz hamile kalmayi
Aynen canım onları bende duydum teşekkür ederim soğan kürü bilemiyorum şimdilik ama zeytinyağı ve
Hamile kalmayı kolaylaştıran en önemli şey hamile kalmayı düşünmemek yumurta kalitesi için avokado yiyebilirsin. Birde gebelik düşünen kişilerin folik asit kullanması tavsiye ediliyor. Folik asit içeren yiyecekleri araştırıp onlarıda tüketebilirsinKizlar hamile kalmayi kolaylastirmak icin bildiğiniz yöntem ya da yememiz gereken yiyeceklerden biraz bahseder misiniz nasil kolaylastirabiliriz hamile kalmayi
Teşekkür ederim canım bilgilerin için folik asiti duydum doktor kontrolünde içiliyor değil miHamile kalmayı kolaylaştıran en önemli şey hamile kalmayı düşünmemek yumurta kalitesi için avokado yiyebilirsin. Birde gebelik düşünen kişilerin folik asit kullanması tavsiye ediliyor. Folik asit içeren yiyecekleri araştırıp onlarıda tüketebilirsin
Sadece adet düzensizliği var 8. Günde felan oluyorum başkada bisey yok inşallah olur Rabbim büyükHormon seviyenize yine de baktirin derim. Başka bi rahatsızlığınız yoksa ona göre uygulayin
Yani doktor yazıyor bebek düşünüyorum dediğinde ama zaten yazsa da ücretli oluyor. Ben 200 tl ye aldım mesela yazdı 2 günde 1 iç dedi. İstersen direk eczaneden al kullan gebelik düşünen kadınlara 3 ay önceden alınması tavsiye ediliyor. BEn 4 5 aydır içiyorum düzenliTeşekkür ederim canım bilgilerin için folik asiti duydum doktor kontrolünde içiliyor değil mi
Doktora gittiğimde yazsin canım soyliyim evet bi abla da demişti başla içmeye diye iyiymişYani doktor yazıyor bebek düşünüyorum dediğinde ama zaten yazsa da ücretli oluyor. Ben 200 tl ye aldım mesela yazdı 2 günde 1 iç dedi. İstersen direk eczaneden al kullan gebelik düşünen kadınlara 3 ay önceden alınması tavsiye ediliyor. BEn 4 5 aydır içiyorum düzenli