- 1 Eylül 2023
- 2.503
- 631
- 43
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
Kızlar merhaba ben 9 Eylül de adet olacaktım olmadım 1 gün geciktim 2.gün pembe pembe gelmeye başladı adet oluyorum diye düşünüp dolorex içtim kas gevşetici ağrı kesici yani , ertesi gün gene pembe geldi kırmızıya döndü ve pembe kırmızı ara ara devam etti yoğunluğu ama adet gibiydi , sadece çoğunluk pembe geldi ara ara kırmızı sıvı şeklinde geldi, sonra bir defa böyle ıkınma gibi pıhtı geldi , rahatlama geldi onunla kesildi gibi oldu, az önce çok yoğun sancı vurdu karnıma adetten farklı bir şekilde lekelenme şeklinde kanama başladı gittim iğne vurdurdum dikloron buscopan , ağrım kesilmedi kasıklarıma aşağıya aşağıya ağrı giriyor 

bu düşük sancısı olabilir mi acaba? Ben çok korktum ve çok sancı çekiyorum normalde iğne rahatlatır , bu arada adetten bir gün önce değer 3 çıkmıştı adet günü 1.7 ye düşmüştü bidaha yükselmez diye de ben yapmadım adetten 1 gün sonra da pembe pembe gelince bu adettir deyip dolorex içtim o gün gelmedi ertesi gün pembe pembe ara ara kırmızı olarak geldi şimdide durum böyle sizce içinde bulunduğum karmaşa nedir ?