kızlar düşen kordonları gömdünüz mü

melser

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2007
288
16
havaların sıcak olduğu hafta sonu vardıya eşimle çıktık evden bebişide pusetıne koyduk direk süleymaniye camine gittik camiye girip dualar ettik bahcesinede kordonu ikiye bölmüştüm dinine bağlı allah inancı olan iyi bir müslüman olması için yarısını bahçeye gömdük ordan çıktık istanbul üniverstesi yakın olduğunda yarısınıda oraya okuyup büyük adam olsun diye gömdük sonra sultanahmet camine götürdük dualar ettik geldik iyiki gitmişiz tamda kutlu doğum gününde gitmişiz sizle düşen kordonları gömdünüz mü

hayrı canım ben gömmdedim çantamda saklıyorum ailesine yararlı ve sadık olsun diye öle derlemiş bende ole yaptım ama yarısını ünv. bahçesine koyabilirim belki

bende bir yere gömmedim saklıyorum . Zamanında annem benim kini okul bahçesine gömmüş gömdü de ne oldu evlendim ev hanımı oldum :)) Yani çevrede herkesten duyuyorum okul bahçesine gömmeyi , biraz saçma buluyorum o zaman herkes yüksek okul mezunu olurdu :)) Ama tabi bu batıl bile olsa bir inanç.

ben inanmam batıl bence
ama ben bebeğime hatıra sandıgı yaptım kücük
içinde anı defteri ,göbüşü ,sacından bir tutam,ilk giysisisi,dogumda kolumuza baglanan bantlar ,fotoları,
hatta gebelik test cubugu bile var
evlenirken vercem kızıma::::)))))

benimde goncaa bende yaptım aynısı kızzz herşey var içinde albümü var önce ulturoson resimleri sonrada doğar doğmazki resimleri var evlenene kadar yaş günlerinde resmini çekip sırayla albüm yapmayı planlıyorum inşallah allah nasip ederse
:roflol: benimde gebelik çubuklarım duruyo hemde 6 tane :KK70:

OHHH NEGÜZEL FİKİRLER ÇOOK İYİ DÜŞÜNMÜŞÜNÜZ BENİMDE BEBİŞİMİN GÖBİŞİ EVDE BENDE GÖMMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM BENDE SAKLIYORUM AMA FİKİRLERİNİZ MUHTEŞEM BENDE YAPAYIM BARİ İLK KIYAFETİNİ GÖBİŞİNİ VE FOTG HER YAŞTAKİ BENDE EVLENİNCE YADA BÜYÜYÜNCEYE KADAR BEKLETİP ONA VERMEK ÇOOK GÜZEL KIZLAR TEŞEKKÜR EDERİM BU MUHTEŞEM FİKİR İÇİNN a.s.

benim iki oğluşumun da evde duruyor daha nereye gömeceğime karar veremedim,ikisini bir gömme niyetindeyim, abi kardeş birlikte olsunlar:asigim:, ayrı düşmesinler diye..

kadındoğum uzmanım demişti ki, hastaları doğum yaptıktan sonra dr.un muayenehanesine gelip bebeğin göbeğini bahçeye gömüyorlarmış, bahçede yüzlerce göbek bağı gömülüymüş:roflol:, kadının bir günde kazandığı paraları düşündükçe ben de mi böyle yapsam acaba?:icecream:

bende gunluk tutuyorum kızlar mavı hatta anahtarı bılem var :) onu, ultrason resımlerını,
saçını (doğsunda), göbegını, mevlut şekerınden bır adet, ılk çorabını resimlerini gebelik çubuğumu koyucam içine :KK66:

benimde goncaa bende yaptım aynısı kızzz herşey var içinde albümü var önce ulturoson resimleri sonrada doğar doğmazki resimleri var evlenene kadar yaş günlerinde resmini çekip sırayla albüm yapmayı planlıyorum inşallah allah nasip ederse
:roflol: benimde gebelik çubuklarım duruyo hemde 6 tane :KK70:
canım bebek anı defteri ve kendi yazdıgın bir de günlük ekle benim migiğimin kücücük bir sandık dolusu anısı var şimdiden
:dance:
birbirimize benziyoruz desene herşeyi saklayan tipler
ama onlara ait herşey özel degil mi

bende kızımın ilk olanlarını saklıyorum hastane bantları ,ilk kıyafeti çorabı , ilk tırnakları , saçları uzadığında bir tutam saçındanda koycam , resimleri, çiçeklerin üzerindeki tebrik kartları birde bebek için günlük almıstım ay, ay onun gelişimini yazıyorum güzel bir şey seneler sonra açıp baktığımızda bugünleri hatırlayıp mutlu olucağımız bir olay ama idrar testi ve ve göbek kordonunu özellikle saklamadım tam bir mikrop yuvası oluyorlar belkıde bu yuzden batıl inanç var gömme gibi saklarsan bir süre sonra ellediğinde mikrop kapabilirsin çöpede insandan bir parça olduğu için atılmıyor düşünsene kedinin kordonun üzerine işediğini

benim bebeğimin göbeği hastanede düştü bende dikişlerimi aldırmaya gittiğimde drumun muayehanesindeki bir saksının dibine bıraktım bakalım belki oğlum jinekolog olur

canım bebek anı defteri ve kendi yazdıgın bir de günlük ekle benim migiğimin kücücük bir sandık dolusu anısı var şimdiden
:dance:
birbirimize benziyoruz desene herşeyi saklayan tipler
ama onlara ait herşey özel degil mi

ewet canım çok benziyoruz birbirimize ben daha hamileyken yazmaya başladım doğunca pek fırsatım olmadı ama olsun bende yaptım anı defteri şimdide büyümesini değişimlerini yazmaya çalışıyyorum içine harika bişey olucak bence bende isterdim annem bana yapsın ama nirdeee

X