• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar dukan a yeni başladım yardımınıza ihtiyacm var

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.396
373
kızlar hayatımda ilk defa diyete başladım bu bnm ilk diyetim 22 yaşındayım

bugün atak da 3.günüm 2 gündür iyi gidiyordum yanlız bugün inanılmaz başağrım var.
ne yediklerimi söyleyeyim.
normalde sabahları yoğurt tüketmezdim bu sabah yoğurt yedim. 2 gündür ızgara köfte 1 porsiyon yiyordum öğlen, bugün karışık ızgara+ızgara köfte yedim
(not fazla demeyin :1: 3er-5er tane köfte/tavuk koyuyorlar bugün tam doyayım 2 gündür yarı aç geziyorum dedim:ssz:)
1 tane meyveli yoğurt yedim daha iyiyim nispeten azönceye göre aslında ama siz neler yapıyorsun böyle bir durum karşısında deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirm.

(migrenim var aç kaldığımda veya açlıka yakınken sonrasında yağlı birşey yediğimde ağrıdan ölüyor gibi oluyorum. bol miktarda yemek yiyip yüksek dozda ağrı kesici alınca geçiyor. süt içerikli ürünleri pek tüketemiyordum normal de çünkü fazlaya kaçtığımda da başağrım oluyor ancak yemeklerden sonra tüketiyordum ve süt zaten sadece içersem yatarken içiyordum. not= stresi falan karıştırmazsanız sevinirim çünkü şuan yemek açısından olduğunu düşünüyorum)

selam canim seni üzmek istemem ama beniùmde migrenim var, ve bende kilolarimla dertteyim ve dukana ba$lamaya karar verdim ba$ladimda ama benim migren en fazla ayda 2 kere genel olarak yilda 14-15 kez tutarken bu diyetle hergün tutmaya ba$ladi, 5. gün ise 3 kere tuttu ve o an biraktim saglik daha önemli çünkü ve bu diyeti tekrar ba$ladim bu sefer ilk günmüydü ikinci günmüydü tam hatirlamiyorum ama 2 kere tuttu ve yine biraktim malesef, oysa hiçte aç kalmami$tim

:50::50::50::50::44::44::44::44::44:

ama ben bırakmamak istiyorum dayanabildiğim kadar dayacanağım:5:

arkadaşım da yeni başladı, çok acıkıyor ama dayanmaya çalışıyor kızlar sıkın dişinizi mideniz küçülünceye kadar. ondan sonrası kolay.

:50::50::50::50::44::44::44::44::44:

ama ben bırakmamak istiyorum dayanabildiğim kadar dayacanağım:5:

canim in$allah yapabilirsin ama dedigim gibi benim migrenim tuttugunda yinede 5 gün devam ettim ama 5. gün 3 kere tutunca artik pes ettim, benim migrenim tutunca 30 dk boyunca çok bulanik görüyorum yani mazallah araba falan sürmeye cesaret edemem bu diyeti yaparken bu yüzden biraktim evde olsaydim yinede idare ederdim ama sürekli okul i$ derken devam edemezdim

tşk ederim ahh o bulanık görmeler mide bulantısı yokmu insanı Allah ım sabır ver dedirtte dedirte hale sokuyor ama bu durumdan gerçekten çok sıkıldım kilolarımdan arayış içindeyim ve istediğin kadar ye ibaresi olunca atladım hayatımda ilk defa yapıyorum birde ama zorlanmıyorum mesela mutlaka hergün fastfood yada çikolata sütlü tatlı tüketirdim bi ilk gün zorlandım sonrası gayet iyiydi ama bu migrenime noluyorsa işten çıkıyım gidicem yine ne yesem diye düşüncem zor ama sabredebildiğim kadar sabretmeye çalışıyorum aslında aç deği gibiyim sadece mide bulantısı ve bulanık göreme ve başağrısı (daha ne olacaksa:27:)

arkadaşım da yeni başladı, çok acıkıyor ama dayanmaya çalışıyor kızlar sıkın dişinizi mideniz küçülünceye kadar. ondan sonrası kolay.

cnm aç niye kalıyor:26: istediği kadar yesin. ben migrenimden şikayetçiyim birde normal de süt ürünü tüketmezdim bugün 3.gün ve bu kadarı bünyem ters tepiyor galiba:37:

Back
X