Gelinlik Modelleri kızlar düğünüm ağustosta buda almayı düşündüğüm gelinlik

zuhalllll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
935
135
123
Sakarya

kızlar bu gelinliği denedim ben ve bu resimden daha güzeldi bu gelinliği alırsam askısı olcak ama kola düşük tarzda olcak askısı sizce nasıl bu gelinlik ben sadeden yanayım ama tabi çok sadede değil mesela bunun belindeki işlemesi ayrı bi hava vermiş

Çok şık, zarif elegan.
Çok beğendim, askısız kullanabilirseniz ekletmeyebilirsiniz yada sadece taştan oluşan ince yana düşen iki askı şeklinde de olabilir.
Hayırlısı olsun:))

Öncelikle şimdiden hayırlı uğurlu olsun :)
Özellikle etek kısmına bayıldım gelinliğin. Çok şık ve çoook zarif :) Benim görüşüm straplez olarak giymeniz ama tercih size kalmış :)

aslında askısız daha güzel dediğiniz gibi ama nişanlım böle kullanmamı istemiyo bide ben rahatlık açısındanda askısı olsun istiyorum bu gelinliğe dantelli omuza düşen askı yakışırmı bilmiyorum

merhaba,

bende gelinliğimin askılarını değiştiriyorum. senin dediğin gibi omuza düşüreceğim. gelinlikçim güzel olacağını söyledi. bence sende gelinlikte kullanılan dantelden askı yaptırırsan bu modele yakışacağını düşünüyorum. herşey gönlünce olsun canım...

canım zevk meselesi bende sadelikten yanayım.. benim baktığımda mesela hiç taş yok.. iyi günlerde giyin .. fotodakinden daha güzel duruyorlar bakılan modeller bende üzerimde denediğimde çok beğendim alacağım modeli

gelinlik çok sade olduğu için taşlar ayrı bi hava vermiş,ben bu haliyle çok beğendim:)

Belindeki taşlara benzer yanlara doğru düşen askılar yaptırabilirsiniz hem daha ince ve zarif durur

Mutluluklar...

Gelinlige bayildim garika cok sade cook tarzz bence dusuk tul aski yakisir ama nisanlinizi ikna edebilirseniz bence mıdelini hiç degistirmeyin straplezde oldukca guzel duruyor hem ustunu o kadar dar yapiyolar ki emin olun ziplasaniz bile asagi inmio benim ablamin dugununde horon bile tepti ama straplez oynamadi bile yerinden

kızlar güzel yorumlarınız için teşekkür ederim aslında askısız bende daha güzel duracağına inanıyorum ama hem nişanlım hemde ailesi ve ailem olsun askısız daha doğrusu açık olmasını istemiyolar bende rahatlık açısından askısız olmasını istemiyodm ama sonuçta askısı olcak diye kapalı olmıcak ama dantelden kollara düşen askı yakışır diye düşünüyorum

olur canım bende baktığım modelde dantelden askı düşünüyorum

Adaşım öncelikle mutluluklar dilerim... gelinliği çok beğendim bende sadelikten yanayım bende 2012 ocakta evlenmiştim sade ama üstünde taşları olan bi gelinlik seçmiştim kabarık kabarık gelinliklerden çok daha kibar kesinlikle.. duvakta da ufak taşlar kullanmanı tavsiye ederim ben öyle yapmıştım hoş duruyor

arkadaşlarında dediği gibi zarif bir gelinlik güle giy inşallah.

teşekkür ederim canım evet alacağım gelinlik sade olcak ama çokda sade değil böle belinde işlemesi gibi hava veren detayları olsun istiyorum duvağıyla ilgili bişi düşünmedm daha doğrusu bu gelinliği alcağım kesin değil bundan daha güzel model bulamazsam bunu almam o zaman kesinleşir en azından şuan kaygım yok gelinlik bulabilcemmi diye bu cepte

kusursuz güzellikte bir gelinlik:))) bunun üstüne dağınık bir topuz harika olur diye düşünüyorum:)

kusursuz güzellikte bir gelinlik:))) bunun üstüne dağınık bir topuz harika olur diye düşünüyorum:)

canım düğünüm iki yerde olcak yani iki kere giycem gelinliği bende birinde dağınık topuz düşünüyodum diğerinede sadece topuz olur diye düşündüm olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…