Ama öyle oluyo biliyomusun kendin yaptırınca diğerlerine de dikkat ediyosun var mı yok mu diye. Ben önceden anlamazdım, burun ameliyatı da oldum, olduğumdan beri insanların burnuna dudaklarına dikkat ediyorumBazı kadınlar ne kadar dikkatli bakıyor her şeyi anlıyorlarevet riskli bir ameliyat ben de vazgeçtim zaten.
Çalışıyorsan ev geçindirme derdin filan da yoksa bence yaptırAh benim de bir bütçem olsun da bekle beni estetikler
Dudak çizgin de iyi ya yaptıran çoğu kişide dudak cilt dokusu da şişiyor belki zamanla orası giderAy kızlar cok teşekkür ederim. Profilimde de suanki hali var tamamen duruşu.dudak cizgim biraz sinirimi bozuyor ama olsun artık
Kesınlıkle en dogru kararı vermişsin müthiş olmuşÇevremde cogu kisi gerek yoktu senin dudakların zaten dolgundu olmamıs yada hicbir şey demeyenler oluyor. Ben beğendim açıkçası ama benim üst dudağımın çevresi cok etliydi o yüzden dudakta kalkınca otomatik o ette belirginlesti, zaten normalde de o kısım etli olduğu için. Bıyık gibi duruyor
Dudağımda kücük kücük topaklar var hala yavastan geçmeye başladı.
Öncesi-sonrası bir bakın bence. Bu arada eski dudaklarım gözüme aşırı ince gözüküyor
Dudagın dısında taşan dolgunluga uyuz oluyorumÇevremde cogu kisi gerek yoktu senin dudakların zaten dolgundu olmamıs yada hicbir şey demeyenler oluyor. Ben beğendim açıkçası ama benim üst dudağımın çevresi cok etliydi o yüzden dudakta kalkınca otomatik o ette belirginlesti, zaten normalde de o kısım etli olduğu için. Bıyık gibi duruyor
Dudağımda kücük kücük topaklar var hala yavastan geçmeye başladı.
Öncesi-sonrası bir bakın bence. Bu arada eski dudaklarım gözüme aşırı ince gözüküyor
Uuu kudurmuşlar o fiyat neeDr.Nihat Dik'in kliniğinde yaptırdım. Maya Estetik. Çok memnun kaldım inanılmaz ilgililerdi.
7300 TL den baslıyor 1 ccsi. Daha fazla yaptırmak istersen fiyat artıyor ona göre
Kötü dolgular ucuz oluyormusTeşekkür ederim tekrardan.zaten dudağınn cok ince değilse benim gibi 1 cc yeterli oluyor bence. Ayrıca doğalda duruyor.
Ben 3 kasımda filan yaptırdım o fiyata. Daha fazla artmadan yaptırabilirsin bence. Benim yaptırdığım yer biraz pahalıydı. Bizim işyerindeki kızlarda yaptırdı 3000- 3500 tl civarı.
Acımıyo mu kiMutlaka doktor olsun evet, güzellik merkezlerinde sakın yaptırma. Genelde ne oluyorsa oralarda oluyor. Doktor olması şart o yüzden.
Umarım güzel ve güvenilir bir yer bulursun. Benim dediğim maya estetiki de araştırabilirsin.
Sonucu bekliyorum
Valla benim iki arkadasim yaptırdı ikisi de çok acıyor dediAcımıyo mu ki
Ay hiç çekemem o zaman öfValla benim iki arkadasim yaptırdı ikisi de çok acıyor dedi
Ay o daha zor tabiki bıcak altına yatıyorsun, ne zamaan oldun?Dudak çizgin de iyi ya yaptıran çoğu kişide dudak cilt dokusu da şişiyor belki zamanla orası gidersen dudak yaptırdın bende göğüs büyütme oldum benimki daha zor hdhdhdjd
Cok teşekkürler.Kesınlıkle en dogru kararı vermişsin müthiş olmuş
Kötü dolgular ucuz oluyormus
Evet o yüzden paraya kıydım. Benim acı eşiğim yüksek öyle cok acımadı benim, iyi dayandımAcımıyo mu ki
23. Günüm daha yeniAy o daha zor tabiki bıcak altına yatıyorsun, ne zamaan oldun?
Ağrı ve ödem cok var mı23. Günüm daha yeniumarım sonucu güzel olur suan durusu çok kötü
Ödem çok var ya hemen de gitmiyor ağrım ilk hafta oldu sonra olmadı da kasıntı gerginlik hissizlik uyuşukluk huzursuzluk oluyorAğrı ve ödem cok var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?