Teşekkür ederimÇok güzel olmuş güle güle kullanın
Çok teşekkürlerÖncesi de güzel sonrasi da güzel olmuş
Yok aslında takıntı değilde bir kaç kisi demisti öyle yaptırdıktan sonraBen beğendim cok güzel olmus önceside bıyık gibi durmuyor güzelmiş sen takıntı yapmışsın sonrasi cok güzel olmuş güle güle kullan
Bence de cok guzel olmus
Çok sağolunÇok güzel olmuş, ben beğendim
Çok güzel olmuş nerde yaptırdınız ne zaman yaptırdınız ve fiyatlar nasıl bende istiyorum daÇevremde cogu kisi gerek yoktu senin dudakların zaten dolgundu olmamıs yada hicbir şey demeyenler oluyor. Ben beğendim açıkçası ama benim üst dudağımın çevresi cok etliydi o yüzden dudakta kalkınca otomatik o ette belirginlesti, zaten normalde de o kısım etli olduğu için. Bıyık gibi duruyor
Dudağımda kücük kücük topaklar var hala yavastan geçmeye başladı.
Öncesi-sonrası bir bakın bence. Bu arada eski dudaklarım gözüme aşırı ince gözüküyor
Dr.Nihat Dik'in kliniğinde yaptırdım. Maya Estetik. Çok memnun kaldım inanılmaz ilgililerdi.Çok güzel olmuş nerde yaptırdınız ne zaman yaptırdınız ve fiyatlar nasıl bende istiyorum da
Teşekkür ederim çok güzel olmuş abartılı değil.Bende zaten 1cc yaptırmak istiyorum fazlası abartı olur doğal durması çok önemli .Sizde güle güle kullanın takip ettiğim doktorlara Aralık ayında fiyatları zamlı olacak diye paylaşım yaptılar da simli fiyat ne kadar acaba diye sordum Teşekkür ederimDr.Nihat Dik'in kliniğinde yaptırdım. Maya Estetik. Çok memnun kaldım inanılmaz ilgililerdi.
7300 TL den baslıyor 1 ccsi. Daha fazla yaptırmak istersen fiyat artıyor ona göre
Teşekkür ederim tekrardan.Teşekkür ederim çok güzel olmuş abartılı değil.Bende zaten 1cc yaptırmak istiyorum fazlası abartı olur doğal durması çok önemli .Sizde güle güle kullanın takip ettiğim doktorlara Aralık ayında fiyatları zamlı olacak diye paylaşım yaptılar da simli fiyat ne kadar acaba diye sordum Teşekkür ederim
İstediğin biri var mı yoksa araştırıyor musun?Teşekkür ederim çok güzel olmuş abartılı değil.Bende zaten 1cc yaptırmak istiyorum fazlası abartı olur doğal durması çok önemli .Sizde güle güle kullanın takip ettiğim doktorlara Aralık ayında fiyatları zamlı olacak diye paylaşım yaptılar da simli fiyat ne kadar acaba diye sordum Teşekkür ederim
Çok doktor takip ediyorum araştırıyorum güvenilir olması haberlerde korkunç vakalar görünce vaz geçiyorumİstediğin biri var mı yoksa araştırıyor musun?
Teşekkür ederim.Çok güZel olmuş eski hali güzel diyenler halt yemiş hiç alakası yok eskisi yen
Agzi olan konusur her söyleneni dikkate alsaydik bugun mezarda kalanlar Fatiha okurduYok aslında takıntı değilde bir kaç kisi demisti öyle yaptırdıktan sonra
Kafama takıldı ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?