Kızlar duanıza çok ihtiyacım var

Bende anlamadim G Glsmmc canım ben gebelik testi yaptım cıktı kan dada cıktı bugün 3 geçti adetimden degerim. 2 katına cikmamisti bugün kanama başladı adet gibi yarın doktor bakcak kan değerini yarın alıp giidcem

Kimyasal mı oldu acaba ..Rabb'im herşeyin hayırlısını versin canım O Nisan gelene razıyız

Canım rabbım kasasız belasız sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasıp etsın ..Banada ve tüm hamıle olan herkesede nasip eder insallah Rabbim

Gulasor62 canimm yeni gördm topigi dualarim seninle son durum ne kuzumm?

Rabbim inşallah müjdeni sana nasip etsin canım benim inşallah değerin normale döner Rabbim çok büyük o ol derse hersey olur.

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN CANIM İNŞALLAH İYİDİR HERŞEY VE İNŞALLAH SAGLAM Bİ GEBELİK OLUR SAG SALİM ALIRSIN KUCAGINA

Canm cok cok gecms olsun uzuldm senn adna cok sevnmstm hayırlısı olsun hakkınızda cnm

just__married IrmakNarin @busraangell onunmeleyi
Kızlar çok sağol normal adet gibi kanama yaşıyorum işte sanırım kimyasal gebelik oldu ilk defa böyle birşey oldu düşükdrn sonra yarın kan sonucunu alcam tekrar doktor la konuşcam geç olmuştu 2 saat sonra çıkıyor kan testi o zamana kadar doktorum gidiyordu yarn gel bakarız konshuruz dedi

Canim cok üzücü ama en azından dış gebelik değil vücudun kendin atıyor öyle düşün

Bitanemm gecmis olsun yaa üzme kendinii her şerde vardır bi hayırr rabbim gönlüne göre versin

Bitanemm gecmis olsun yaa üzme kendinii her şerde vardır bi hayırr rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…