- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyasal mı oldu acaba ..Rabb'im herşeyin hayırlısını versin canım O Nisan gelene razıyız
Evet bende aklımdan şuan geçen kimyasal gebelik olabilir galibaKimyasal mı oldu acaba ..Rabb'im herşeyin hayırlısını versin canım O Nisan gelene razıyız
canım çok üzüldüm kan değerin şuan kaç acaba? kanaman yoğun mu nasıl peki şimdi?Evet bende aklımdan şuan geçen kimyasal gebelik olabilir galiba
Sağol canım ama galiba kimyasal gebelik yaşadım adet oldum gibi akıntılarım başladı çoktanRabbim inşallah müjdeni sana nasip etsin canım benim inşallah değerin normale döner Rabbim çok büyük o ol derse hersey olur.
Gittim canım kanamam başladı adet gibi sonucumu yarın alcam kan geç oldu doktor gidiyordu yarın görüşen ama sanırım kimyasal gebelikCnm naptın bugün dr a gitcektin
Ayyyy inanmıyorum ya çok üzüldüm bitanemGittim canım kanamam başladı adet gibi sonucumu yarın alcam kan geç oldu doktor gidiyordu yarın görüşen ama sanırım kimyasal gebelik
Canim cok üzücü ama en azından dış gebelik değil vücudun kendin atıyor öyle düşünjust__married IrmakNarin @busraangell onunmeleyi
Kızlar çok sağol normal adet gibi kanama yaşıyorum işte sanırım kimyasal gebelik oldu ilk defa böyle birşey oldu düşükdrn sonra yarın kan sonucunu alcam tekrar doktor la konuşcam geç olmuştu 2 saat sonra çıkıyor kan testi o zamana kadar doktorum gidiyordu yarn gel bakarız konshuruz dedi
Bitanemm gecmis olsun yaa üzme kendinii her şerde vardır bi hayırr rabbim gönlüne göre versinjust__married IrmakNarin @busraangell onunmeleyi
Kızlar çok sağol normal adet gibi kanama yaşıyorum işte sanırım kimyasal gebelik oldu ilk defa böyle birşey oldu düşükdrn sonra yarın kan sonucunu alcam tekrar doktor la konuşcam geç olmuştu 2 saat sonra çıkıyor kan testi o zamana kadar doktorum gidiyordu yarn gel bakarız konshuruz dedi
Bitanemm gecmis olsun yaa üzme kendinii her şerde vardır bi hayırr rabbim gönlüne göre versinjust__married IrmakNarin @busraangell onunmeleyi
Canım gittin mi bugün doktora ne desin doktorSağolun kızlar yapcak hiç birşey yok yasayacam varmış yaşadım