• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar duanıza çok ihtiyacım var

Tessekkür ederim burda o kdr araştırdım ki 2 gün arayla aynı değer de kalan ve bir kaç gün sonra değerleri yükselen bir sürü arkadaş var çocukları doğan ve hamile olan şuan insalah benimde yarın umut doğar:KK43:
InşaAllah canım benim inşaAllah

Bnde ümraniyedeyim. Tavukçuyolundayım. Valla bn görüşmek sana destek olmak isterim.
Karşıdasın uzanmışsn sağol düşünmen bile yeterli benim.icin gerçekten duanı eksik etme yarın buraya mutlu haberlerle gelim sizin dualarınzlla

Geçmiş olsun testi aynı saatte yapmaya dikkat et 48 saat dolsun geçsin bile. Obile etkiliyor banada demişlerdi artış sebebiyle dış gebelik sonra ölcümde yok dedi dr. Saatler önemli biraz 50 saat felan gibi olsun korkma altta muayene ol kese görülür belki

Geçmiş olsun testi aynı saatte yapmaya dikkat et 48 saat dolsun geçsin bile. Obile etkiliyor banada demişlerdi artış sebebiyle dış gebelik sonra ölcümde yok dedi dr. Saatler önemli biraz 50 saat felan gibi olsun korkma altta muayene ol kese görülür belki
Tessekkür ederim çok sağol 2 gün geçti bugün 3 gün olcak kan verip doktora gelmem

Tesekkür ederim saat 1 de randevum daha gitmedim
İnşallah yükselmiştir ben biraz geç gitmeyi düşünüyorum eğer adet olmazsam .. canım doktora bu haftalarda yolculuk ve tatil yapmanın sıkıntı olabileceğini de sorar mısın rica etsem

bu doktorlar ne kadar ruhsuz olmuş. hemen öyle dış gebelik bu denir mi. en azından takipte kalalım bakalım filan der. zaten 3 gün bekleyeceksin dış gebelik bile olsa müdahale bugün olacaksa 3 gün insanı üzmenin anlamı ne.

umarım hiçbir şeyin yoktur ve her şey yolundadır.

Selamm kızlar olmadı yine doktora gitmeden 2 saat önce kanamam başladı gitti baktı ultrasonda goremedi hiç birşey kan verdim yarın gidicem tekrar doktora kan sonucunu yarın alcam doktor boşuna gelme dedi bir kaç saat sonra yokum yarın gel konuşuruz dedi baki değere

Canı
Selamm kızlar olmadı yine doktora gitmeden 2 saat önce kanamam başladı gitti baktı ultrasonda goremedi hiç birşey kan verdim yarın gidicem tekrar doktora kan sonucunu yarın alcam doktor boşuna gelme dedi bir kaç saat sonra yokum yarın gel konuşuruz dedi baki değere
canım sen bugün gebelik testi yaptın mu ve bugün adetin kaç gün geçti

Çok üzüldüm ya nasıl kanama sonuç ney testin

Back