- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
- 83
SultangaziNeresindesn istanbln
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SultangaziNeresindesn istanbln
InşaAllah canım benim inşaAllahTessekkür ederim burda o kdr araştırdım ki 2 gün arayla aynı değer de kalan ve bir kaç gün sonra değerleri yükselen bir sürü arkadaş var çocukları doğan ve hamile olan şuan insalah benimde yarın umut doğar
Teşekkür ederimInşaAllah canım benim inşaAllah
Bnde ümraniyedeyim. Tavukçuyolundayım. Valla bn görüşmek sana destek olmak isterim.Sultangazi
Karşıdasın uzanmışsn sağol düşünmen bile yeterli benim.icin gerçekten duanı eksik etme yarın buraya mutlu haberlerle gelim sizin dualarınzllaBnde ümraniyedeyim. Tavukçuyolundayım. Valla bn görüşmek sana destek olmak isterim.
Olcak o iş olcak :) sıkma canınıKarşıdasın uzanmışsn sağol düşünmen bile yeterli benim.icin gerçekten duanı eksik etme yarın buraya mutlu haberlerle gelim sizin dualarınzlla
Inşallah canım çok sağol şimdiden. Allah razı olsun hepinizdenOlcak o iş olcak :) sıkma canını
Tessekkür ederim çok sağol 2 gün geçti bugün 3 gün olcak kan verip doktora gelmemGeçmiş olsun testi aynı saatte yapmaya dikkat et 48 saat dolsun geçsin bile. Obile etkiliyor banada demişlerdi artış sebebiyle dış gebelik sonra ölcümde yok dedi dr. Saatler önemli biraz 50 saat felan gibi olsun korkma altta muayene ol kese görülür belki
Tessekkür ederim çok sağol 2 gün geçti bugün 3 gün olcak kan verip doktora gelmem[/QUOTEgittin mi doktora canım bende adetten 3 gün önce öğrendim bugün adet günüm daha doktora gitmedim ..güzel haberler ver bie inşallah
Tessekkür ederim çok sağol 2 gün geçti bugün 3 gün olcak kan verip doktora gitmem
İnşallah yükselmiştir ben biraz geç gitmeyi düşünüyorum eğer adet olmazsam .. canım doktora bu haftalarda yolculuk ve tatil yapmanın sıkıntı olabileceğini de sorar mısın rica etsemTesekkür ederim saat 1 de randevum daha gitmedim
canım sen bugün gebelik testi yaptın mu ve bugün adetin kaç gün geçtiSelamm kızlar olmadı yine doktora gitmeden 2 saat önce kanamam başladı gitti baktı ultrasonda goremedi hiç birşey kan verdim yarın gidicem tekrar doktora kan sonucunu yarın alcam doktor boşuna gelme dedi bir kaç saat sonra yokum yarın gel konuşuruz dedi baki değere
Çok üzüldüm ya nasıl kanama sonuç ney testinSelamm kızlar olmadı yine doktora gitmeden 2 saat önce kanamam başladı gitti baktı ultrasonda goremedi hiç birşey kan verdim yarın gidicem tekrar doktora kan sonucunu yarın alcam doktor boşuna gelme dedi bir kaç saat sonra yokum yarın gel konuşuruz dedi baki değere