Kızlar duanıza çok ihtiyacım var

Gulasor62

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
1.931
1.193
83
Hamile olduğumu öğrenmiştim
Adetten 2 gün önce kan verdim sonra 2 gün sonra tekrar kan verdim ve değerim 2 katına yukselmemisti yarın doktorda randevum var ve tekrar kan vercem ne olur bana dua edermisiniz inşallah hamileliğimde bir sorun çıkmaz doktor kan değerime bakıp direk dış gebelik dedi çünkü simd yarın herşey beli olcak insalah kan değerim yükselmistir dualarınıza çok ihtiyacım var lütfen tessekkür ederim hepinize şimdiden..

Ay hayır ya
İnanmıyorum ya.
Ya bacımmmm
evet çok kötü oldum duyduktan sonra yarın randevum var 3 gün geçmiş olcak adetinden yarına kadar lütfen bana dua et yarın kan değerim normal e dönmüş olsun herk3sin burda çok mucize olmuş benimde inşallah öyle olur içim içimi yiyor 3 gündür

Allah'ım yavrunu sana bağışlasın inşaAllah, yasicak nasibi varsa yükselmiştir yoksa Rabbimin takdiri hakkında hayırlısı neyse o olsun InşaAllah canım benim gönlünü ferahlatsin Rabb'im insaAllah

Allah'ım yavrunu sana bağışlasın inşaAllah, yasicak nasibi varsa yükselmiştir yoksa Rabbimin takdiri hakkında hayırlısı neyse o olsun InşaAllah canım benim gönlünü ferahlatsin Rabb'im insaAllah
Çok tessekkür ederim allah razı olsun aralikda düşük yaşamıştım tekrar aynı duyguları yaşamak istemiyorum bu kadar mutlu olmuşken

Hayatım ne demek dua et yahu.. Mecburum etmeye. Bn çok üzüldüm şuan çok. Gözlerim doldu yemin ederm bak içime bişey oturdu.
Ya hayr hayr güzel olacak ya güzel olmalı

Hayatım ne demek dua et yahu.. Mecburum etmeye. Bn çok üzüldüm şuan çok. Gözlerim doldu yemin ederm bak içime bişey oturdu.
Ya hayr hayr güzel olacak ya güzel olmalı
Çok tessekkür ederim
Kan değerim adet günüm 2 katına cikmamisti doktor da bakıp direk dış gebelik dedi çok moralim bozuk 3 gündür bekliyorum yarın randevum var 1 de neler olcak bilmiyorum

Çok tessekkür ederim
Kan değerim adet günüm 2 katına cikmamisti doktor da bakıp direk dış gebelik dedi çok moralim bozuk 3 gündür bekliyorum yarın randevum var 1 de neler olcak bilmiyorum
Ya keşke istanblda olsan varya şuan istanbldayım ya koşarak gelirdim snn yanına. Yada ne bliyim keşke sana ulaşabileceğm bşey olsa içim gitti şuan.

Ilk bakıldığında kaçtı kan değerin sonraki bakılan kaçtı canım ve kaç gün sonra bakmslardi

Ilk bakıldığında kaçtı kan değerin sonraki bakılan kaçtı canım ve kaç gün sonra bakmslardi
Addeten 2 gün önce yaptım ilk öğrendiğim değer 33.80
2 gün sonra yani adet günüm 7 nisan da tekrar yaptım 43 .53 cıktı ve 2 katı çıkmamıştı şimdi yarın randevum var kendi doktoruma gidicem kan için kendi mah özele gittim doktor kağıda bakıp direk dış gebelik demişti ve 3 gündür perişan oldum

Yok hiç birşey yok
Adetindem 5 gün önce sadece yerlesme lekesi oldu baska birseu olmadi ondan sonra test yapıp öğrendim beyaz akıntıdan başka hiç birşey yok ne ağrı ne başaka birşey
Kan değerine 1 defamı bakıldı kaç defa bakıldı ve kaç çıktı

Anladım canım Rabbimden ümit kesilmez hakkında hayırlısı inşaAllah dua edicem inşaAllah sana

Ya keşke istanblda olsan varya şuan istanbldayım ya koşarak gelirdim snn yanına. Yada ne bliyim keşke sana ulaşabileceğm bşey olsa içim gitti şuan.
Çok sağol istanbuldayım zaten dualarınızı eksik etmeyin yeter benim için hepinizin duasini hissedim yeter oda benim için büyük destek zaten

Anladım canım Rabbimden ümit kesilmez hakkında hayırlısı inşaAllah dua edicem inşaAllah sana
Tessekkür ederim burda o kdr araştırdım ki 2 gün arayla aynı değer de kalan ve bir kaç gün sonra değerleri yükselen bir sürü arkadaş var çocukları doğan ve hamile olan şuan insalah benimde yarın umut doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…