Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçmiş olsun,allah acil şifalar versin inşallah.Dün geceden beri hastanedeyiz. Kızımın nefes alıp vermesinde tuhaflık hissettim çok hızlıydı. Apar topar acile gittik. Enfeksiyon kapmış olmasından şüphelendiler ve yoğun bakıma yatırdılar kızımı. Bulgular enfeksiyonu göstermiyordu, çocuk yoğun bakım doktoru geldi acil olarak. Kalbinden şüphelendi kızımın ve sabah çocuk kalp doktoru geldi. Maalesef kızımın kalbine giden damarlardan birinde daralma varmış ve kalp yetersiz kalıyormuş. Yavrum dün akşamdan beri bin türlü cihazın içinde. Serumlar iğneler her türlü şey var. Büyük bi ihtimalle yarın ameliyata alacaklar yavrumu. Ama önce kalbinin ameliyata hazır hale gelmesi gerekiyormuş. Damar da pek iyi görev yapmadığı için o da çok zormuş. Kızlar nolur dua edin yavrum için. Perişan haldeyim, dayanacak halim kalmadı... Şimdi bi kaç parça eşya için eve geldim ve dualarınızı istemek için yazdım. Bi kaç gün giremeyebilirim ama bileceğimki dualarınız bizimle.. Şimdiden sağolun.
Kızlar nihayet kızımla tekrar evimizdeyiz. Sanki yeni doğum yapmış gibiyim. Daha doğrusu öyle hissedip bütün olanları unutmak istiyorum. Allah'ım yavrumu bana bağışladı. 1 gece daha gecikseydim kızım kurtulamayabilirdi. Allah'ıma binlerce şükürler olsun. Haftaya kontrolümüz var inşallah o da iyi geçer. Kuzucum minicik bedeniyle nelere dayandı. Doktorlar bile şaşırdı... Allah hepimizin yavrusuna sağlık versin. Sağlıktan daha önemlisi yok.