- 29 Aralık 2007
- 1.579
- 6
- 41
- Konu Sahibi NaZaR_BoNCuGu
canım benim inşallah herşey gönlünce olur.güzel haberlerle bize dönersin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar cok saolun allah razi olsun hepinizden a.s.
1 hafta pazartesi dolcak insallah
umut konusuna gelince hissetmiyorum artik umut filan hic umidim kalmadi ........
acaba bu zaman diliminde belirti olurmu hic bi bilgim yok bilgilerinizi paylasirmisiniz benimle lutfen konusmak istiyorum ......
cok saol canim gercekden bu aralar acayip moralim sifir konusmaya ihtiyacim var (
ya yoksa diye dusunmekden kendimi alamiyorum artik......son hafta bakalim umarim iyi haberler getiririm ....
pazartesi bi hafta olcakasilamamin doktor iki hafta sonra test yap dedi ama bekliyemiyorumki icimde hep bi karamssarlik var...
selam kizlar
bugun asilama yaptim icimde bi umut bi umut anlatamam :sm_cool::sm_cool:
umarim hamile kalirim lutfen dua edin cok ihtiyacim var duaniza allahim umarim tum bebek isteyenlere bu tadi yasatir duanizi esirgemeyin bizden lutfen doktor 2 hafta sonra test yap dedi bakalim insallah iyi haberler ederim size a.s.
NaZaR BoNcUğU....lütfen....herhangi birgece yarısı..(tabi ki herkesin yaşam şartı ve eşlerimizin durumları farklı farklı olsada bu kolay bir metoddur...hem bedava ..hem seni çok ferahlatır...) güzel abdestli olarak kıbleye doğru 170 adet ayet-el kürsi duasını oku.yanında bir sürahi su olsun hem sen iç hem eşin.yeryüzünün en kıymeti büyük allah katında geri çevrilmeyen duadır...en sıkıldığım zamanlarda hızır gibi yetişmiştir bana....denenmiştir....ayrıca senin gibi bekleyen minicik ümitleri kalplerimizde okyanusa döndüren biz arkadaşlarına da duanı esirgeme...kimin düasının makbul olduğunu yanlız yaradan bilir.....
NaZaR BoNcUğU....lütfen....herhangi birgece yarısı..(tabi ki herkesin yaşam şartı ve eşlerimizin durumları farklı farklı olsada bu kolay bir metoddur...hem bedava ..hem seni çok ferahlatır...) güzel abdestli olarak kıbleye doğru 170 adet ayet-el kürsi duasını oku.yanında bir sürahi su olsun hem sen iç hem eşin.yeryüzünün en kıymeti büyük allah katında geri çevrilmeyen duadır...en sıkıldığım zamanlarda hızır gibi yetişmiştir bana....denenmiştir....ayrıca senin gibi bekleyen minicik ümitleri kalplerimizde okyanusa döndüren biz arkadaşlarına da duanı esirgeme...kimin düasının makbul olduğunu yanlız yaradan bilir.....
Nazar boncuğum canımmm nbr:1hug: nrelerdesin naptın nasıl gidiyor bakim sürecin...bana bak kendini acabalarla harap etmiyosun değilmiklava:İnşallah hayırşı haberler alırsın canım :1hug:a.s.
saol mavi ay cok tesekkur ederim ilgin icina.s. ama haberler pek iyi degil gibi dayanamadim bir hafta sonunda test yaptim ama bisey cikmadi senağlama test yaptikdan sonraki umutsuzlugu kocamin yuzundeki uzuntuyu gormen lazimdi sade kendim icin degil onun icinde cok uzuluyorumsenağlama uzulmeyim diye yalandan nasil guluyodu neseliymis rolu yapiyodu bu cok kotu ya senağlama askim benim keske iyi haber verebilsem sana ya senağlama
ahhh canımm kıyamam sana kocasını düşünüyo canımsın ya.Dur bakalım senin kaçıncı gün bugün evdemi yaptın yoksa test..Hem olumsuzda çıksa bu dünyanın sonu değil tatlım ya..:teselli:Allah eşinle sana hayırlı uzun yıllar nasip etsin çok çok mutlu olun inşallah emi..:1hug:Sen hiç sıkma canını bakayım dur önümüzde uzun bi yol var..hemen pes etmek yok öyle.Allahım inşallah sizede bizlerede tez zamandahayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.Ben buna yürekten inanıyorum canım:1hug:a.s.
selam kizlar
bugun asilama yaptim icimde bi umut bi umut anlatamam :sm_cool::sm_cool:
umarim hamile kalirim lutfen dua edin cok ihtiyacim var duaniza allahim umarim tum bebek isteyenlere bu tadi yasatir duanizi esirgemeyin bizden lutfen doktor 2 hafta sonra test yap dedi bakalim insallah iyi haberler ederim size a.s.