Kizlar Dua Bekliyorum

serince84

sude'm,şevval'im
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2008
495
3
arkadaşlar perşembe günü 12 haziran da sabah 9:30 gibi sezeryana giricem
ikinci dogumum olmasına ragmen cok korkuyorum
ilkine acilen girdiğim için hiç telaş ne korku yaşamadım
ama ikinci daha degişik oluyo insan ya bana bişey oursa diyo
çünkü arkada bi yavrum daha var ve o yüzden coook korkuyorum
ALLAH rızası için dualarınız bekliyorum

hepinize hayırlı vee kolay dogumlar arkadaşlar
ALLAH YADIMCIMIZ OLSUN!!!!

Kıyamam korkma dualarımız seninle canım benim göz açıp kapanana kadar kazasız belasız sağlıkla alırsın inş bebişini kucağına

ilkinde birşey bilmiyordun,şimdiyse neyin ne olduğunu biliyorsun.korksanda korkmasanda bir şekilde dünyaya gelecekler.allah yardım eder.dualarımızda seninle.hayırlı doğumlar...

Canim Allah Yardimcin Olsun Korkma Hepsi Geçiçek Dualarimiz Seninle Canim

canm allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah..
şimdiden tebrik ederim
darısı bizlere inşallah...

ahh canım allah sana göz açıp kapayıncaya kadar olan bir dogum nasip eder inaşllah canım .. seni çok ii anlıyorum bende hamilyim ve birde oglum var .. şuan bunları görmedigim için pek bişi hissetmiyorum devamlı gözümün önüne oglum gelioo bişi olmasından bende çok korkuyorum sırf arkada yavrumu bırakmamak için .... allah en büyük yardımcın olsun canım inş. sa saglim çıkarsın o dogumdan..

Allahım agrısız sancısızz kurtarsın senıde bebegınıde.. burdakı en onemlı sey dua.. baskaları hıc tanımadıgım ınsanlar ıcın bu kadar dua edıcegımı ıyı dıleklerde bulunacagımı tahmın edemezdım .. ama oyle ıctenm edıyorum kı dualarmı arkadaslarım ıcın .. her sabah burdakı akadaslarım gelıyor aklıma gecelerım ıse dua ede ede gecıyor..
Allah hepımıze guzel dogumlar nasıp etsın

canlarım hepinizden ALLAH razı olsun
bana ettiğiniz bir dua size bin olarak döner inşallah
emin olun bende hepiniz için dua ediyorum
annelik cok güzel bi duygu
hani tarif edilemez yaşanır olanlar var ya ondan
rabbim hepimize kolay dogum nasib etsin inşallah
hepiniz sagolun
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Allah yardimcin olsun canim.kolay bir dogumla bebegini saglikli bir sekilde kucagina alirsin insaallah.

arkadaşlar bir şey sorucam sezeryanda tam olarak kaç haftada alıyorlar bende otuzyedi hafta oldum yarın kontrolüm var doktor ne der sizce yada otuzyedi hafta doğan bebekte problem olmaz dimi bende yüksek tansiyon varda özellikle bu hafta çok çıktı acaba alırlarmı merak ettim

serince Allah yardım etsin sen bitirmişsin şu an senin yerinde olmak için neler vermezdim son bir hafta geçmiyor

allah yardimcin olsun insallah sorunsuz gecirirsin ameliyatini
allah simdiden anali babali buyutsun insallah
darisi bizlerin basina

korkma canım Allah seni yavrularına yavrularını da sana bağışlasın...
bir sezeryanda kurtul (bir avazda diyemiyecem normal olmadığı için :))...
Allah yardımcın olsun...

canım 38 haftayı doldurunca alıyolar
bide 3000 gr olması gerekiyo
ama tansiyon problemin varsa doktor seni yönlendirir canım
sanada hayırlı dogumlar

ahh canımm korkma sakın:teselli: sende bebişinde Allaha emanet olun emia.s.İnşallah hayırlısıyla doğumunu yaparsın bebişinide alırsın sağ salim kucağına.Allah analı babalı büyütsün inşallahhhhhhhhhh.Dualarımız sizlerle:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…