Dövme Kızlar Dövmenizin kabukları ne zaman düşmeye başladı?

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

Tripliii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
3.824
6
Ben 5 gün önce dövmemi yaptırdım dün kabuklar düşmeye başladı krem sürerken minik minik siyah parçalar çıkıodu bu dövmemin görüntüsünü etkiler mi? Sonuçta ben kendim çekerek koparmıyorum masaj yaparak krem sürerken çıkıyor ama bazı yerler daha açık kaldı sanki. Sizde ne gibi durumlar oldu?

Canım o siyah kabukların kopması normal... Sonuçta yara iyileşiyor,korkulacak bişey yok.

bende yaptıralı 1 hafta olmadı bile,ama aynı durum bendede var..daha öncede oldu..sorun yok merak etme..sen nazikçe sürdüğün kremi yedir ve elle çekip koparma kabuklarıyerimseniben

Elle çekip koparmıorm fakat daha bgn 5. gün dün kopmaya başladı kabuklar bgn çok az bir kısmında kaldı erken mi die endişelenmeye başladım herkesin 1 haftadan sonra kopmuş sanırm sabahtan beri bunu araştırıorm. Birde kabuklar soyulduktan sonra buruşuk gibi parlak gözüküor anlamadım noluo?:uhm: Sanırım bazı yerlere de rötuş gerekio.

Benimde bi hafta bulmadan soyulmaya başladı ben kendimde çekip koparıyordum bişide olmadı ki zaten ne olucak ki ?

Düş bnm kabuklar düştükten sonra bazı yerler silik çıktı ama haftaya rötuşa gideceğim.

bende kabuk olmadı ya ama kabukları düşmesi normalmiş 1 haftada iyileşir demişti dövmeci bana.

Pzts yaptırmıştım rötuş işlemini cts düştü bir çoğu yine bgn yada yarın geri kalan kısmıda düşecek muhtemelen. Kabuk olmamasını anlayamıorm ben bazı bölgeler kabuk tutmuyor mu ki? ılk yaptırdığım dövmemde oldukça fazla kabuk tutmuştu o da kremi yoğun sürmemden dolayı şimdikini kolumu parlatacak şekilde sürdüm ince bir kabuk tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…