A
adaalize
Ziyaretçi
- Konu Sahibi adaalize
-
modelini beğenmene sevindim tesk. edrim.bende faslasını sevmem mesala.. kibar bi şekil olduğu için ve cok da görünmeyecek bi yerde olduğu için yaptırdım...a.sdövmenin modeli güzelde ben dövmelerden nefret ediyorum çok itici geliyo bana
tesekkür edrim tatlım!:içelim:güle güle kullan canım :))
ben de beğendiğine cok sevindim!tesekkürler!:sm_cool:güle güle kullan:teytey:
tam bir bel deseni bulmuşsun çok beğendim a.s.
sağol tatlım.. bende uuuzzzzuuuun bi düşünme süresinden gectim...pek de kolay olmadı yani:bbo:güle güle kullan. bel dövmelerine bayılırım ama cesaret edemem:)) seni kutluyorum ayrıca cesaret işidir bu yinede.
acıdı acımaz mı!:çok üzgünüm:ama alısınca acımadı zaten o makinenin sesi insanı uyusturuyor!laelaelaelaelaeguzel gorunuyor..
acımadı mı yaa ..:1shok:
tesekkür edrim arkadaslar!a.s.güle güle kullan modeli cok hoş
tatlım tribal modeller birbiine benziyor aslında ama benimki biras daha farklı diğerlerine göre.. yani bölge bel olunca cok fasla farklı secenek olmuyo...:yerimsenibengüle güle kullan canım ama biraz sıradan gibi geldi....
evet tatlım bepanten krem kullanıyorum hafta sonu gidip kontrol ettiricem.. çünkü boyanın aktığı yerler var... son rütuslar yani!yerimsenibendaha yeni yaptırdığına göre şu sıralar bakımına çok dikkat etmelisin yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?