- Konu Sahibi aycoregimisali
Ev paketleme işine gir de bi de orada dolandırsınlarBende dolandirildim 03.06.2023 tarihinde instgram sayfasında dolanırken bir link çıktı Hepsiburada günlük yüksek kazançli hemen üye oldum olmaz olaydım . 100 bin kredi çektim 50 bin vadeli hesabımda vardı hepsi gitti bana kalan bir sürü borç oldu . Tüccar komisyonlugu kazancı adı altında bir sürü görev tamamlamam gerekti tamamladikca başka görev geldi görevler bitmeden paramı alamicaktim kazanicam sandim kredi bile çektim her ayın 3 ünde ödemelerim var benimse sadece yetim aylığım var ona da bloke koyarlar yakında devletin sağladığı hiçbir yardım yok bu dolandırıcılıkta ilgili. 2 yaşında kızım var ve Yozgat'ta yasiyorum ailemle aram iyi değil bir işte çalışsam ev kira elektrik su doğalgaz üzerine kreşte eklenicek hiç gecinemicek hale gelicem. Kızımı babasina bırakmak istemiyorum onsuz yapamam ayda 8000 TL ilave para lazım kredi ödemeleri için nereye başvurabileceği mi napicagimi hiç bilmiyorum. Polise şikayet ettiğimde 3-5 seneye dava sonuçlanır dediler ama paramı alamicagimin olasılığının yuksek olduğunu söylediler o kadar çaresiz bir durumdayım ki. evde paketleme işi falan olmuyor mu yapan eden var mı benim bir şekilde para kazanmam lazım yada yardım eden kurum var mı acaba .
Kolay yoldan para kazanmak isteyen herkes dolandırıldım diyor sonradan. Hayır paranızı daha çok alırım diye düşünerek risklerine bakmadan tanımadığınız adamlara göndermişsiniz
Geçmiş olsun çok üzücü ama o para geri gelmez. Ödemeleri yapılandırmaya bakın