önce kazanan arkadaşı tebrik ediyorum inş çok başarılı olursun:))yaşımız hemen hemen aynı arkadaş tavsıyesı olarak dusun eger gercekten ıstedıgın bır bolum varsa oturup bır yıl daha bekle dıyebılırım tecrubeyle onaylı cogu kısı aynı hataya dusup ıstemedıklerı bolumlerden mezunlar tabı karar senın ılla ıkısını yurutebılırım yapabılırım dıyorsan gıt unıversıte ortamı farklı cunku benımkı sadece tavsıye tabı hakkında hayırlısı olur umarım:))
canim sanirim gitmeyecegim universiteye. henuz kararimi tam vermis degilim ama su an sinavlara hazirlaniyorum tekrar. Allah baska hayal kirikligi yasatmasin elimden geleni yapicam.
Konu sahibi senin mutlulugunu bana da yasatsin allah ins
canim sanirim gitmeyecegim universiteye. henuz kararimi tam vermis degilim ama su an sinavlara hazirlaniyorum tekrar. Allah baska hayal kirikligi yasatmasin elimden geleni yapicam.
Konu sahibi senin mutlulugunu bana da yasatsin allah ins
maaşalllah :)) hayırlısı ile diplomanı da alırsın inşallah.. dua et; benim bebişimin de doktor olmasını çok istiyorum. daha 2 yaşın da belki bizim isteklerimiz onun için önemli olmayacak ama dr luk gibi güzel bir mesleği olsun çok istiyorum :)