• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar doktor oluyorum

tebrikler hep çok özenmişimdir beyaz önlüklü abla ve abilerimize, çok kutsal ve güzel bir meslek, yolun açık olsun :)

önce kazanan arkadaşı tebrik ediyorum inş çok başarılı olursun:))yaşımız hemen hemen aynı arkadaş tavsıyesı olarak dusun eger gercekten ıstedıgın bır bolum varsa oturup bır yıl daha bekle dıyebılırım tecrubeyle onaylı cogu kısı aynı hataya dusup ıstemedıklerı bolumlerden mezunlar tabı karar senın ılla ıkısını yurutebılırım yapabılırım dıyorsan gıt unıversıte ortamı farklı cunku benımkı sadece tavsıye tabı hakkında hayırlısı olur umarım:))

canim sanirim gitmeyecegim universiteye. henuz kararimi tam vermis degilim ama su an sinavlara hazirlaniyorum tekrar. Allah baska hayal kirikligi yasatmasin elimden geleni yapicam.

Konu sahibi senin mutlulugunu bana da yasatsin allah ins:38:

maaşalllah :)) hayırlısı ile diplomanı da alırsın inşallah.. dua et; benim bebişimin de doktor olmasını çok istiyorum. daha 2 yaşın da belki bizim isteklerimiz onun için önemli olmayacak ama dr luk gibi güzel bir mesleği olsun çok istiyorum :)

hayirli olsun ben doktorlara dua ederken hep allah uzunnnn ömür versinnnn diye dua ederimmm
isallah sizde basarlili doktor olursunuzzz

Diğer konunu da okudum.Çoook tebrik ederim.Hakkında hayırlısı olsun.
Sağlıgımız size emanet :1:

canııım hayırlı olsun çokkkk sevimdimm ya bende edirneliyim ve halen edirnede yaşıyorum. mf öğrencisiyim bende istiyorum bakalım ne olacak::))

Back