Kızlar doktor oluyorum

hayırlı olsun.
insanın hayallerindeki mesleği yapacak olması çok güzeldir...

dilerim başarıyla mezun olduğun günleri de görürüz...

canim tebrik ederiiimm!! yerinde olmak icin neler vermezdim kilpayi kacirdim cok uzuluyorum ins cok mutlu ve cok basarili olursun. Allah yolunu acik etsin canim benim

canim eski konuna baktim simdi sorunlarimiz birazcik ortak gibi geldi bana gerci sen atlatmissin allaha sukur. sinava hazirlanirken 15 kilo aldim gitti birazi az daha var onlar da gidicek aynen yuzumde sivilce izleri gecmiyo sinav stresinden sonuclar yeni aciklandi kazanamadigimi ogrendigimden beri de yuzum berbat yine sivilce icinde ve geceleri aglayarak uyuyorum elimde olmadan. Tekrar hazirlanicam bende ama yasim 20!! bu yuzden bi bolum yazdim oraya gidicem ayni zamanda da hazirlanicam. ins benim sonumda seninki gibi olur ne diyeyim universite her yonden iyi gelicek sana yeni ortam yeni aktiviteler yuzun icinde lazer uygulamasi yapiliyorsa yaptir canim... bende universiteye baslayinca yaptirmak istiyorum. Mutlu kal

tebrik ederim yavrum....önceki konunu üzülerek okumuştum o yüzden daha bir sevindim...maşallah...yolun açık olsun...

Tebriklerr
Kizz yanlis yere acmissin konuyu Allah bu dertten herkese versin insAllah

Tebrik ederim, umarım bu heyecanın mezun olacağın güne kadar böyle devam eder, çünkü tıp sevmeden istemeden bitirilecek bir bölüm değil..Sana tavsiyem kendini çok sıkmadan çalış derslerine, sosyal hayattan soyutlama kendini , çok yüksek puanlarla mezun olmak zorunda değilsin, bir şekilde bitıyor okul..İnan seneler nasıl geçti anlamayacaksın bile.. ben üniversiteye başlayalı 5 yıl olmuş ama daha dün gibi..Arkama dönüp baktığımda çok güzel geçen bir öğrencilik dönemi göremiyorum ama umarım senin böyle olmaz :) tekrar tebriklerr

önce kazanan arkadaşı tebrik ediyorum inş çok başarılı olursun:))yaşımız hemen hemen aynı arkadaş tavsıyesı olarak dusun eger gercekten ıstedıgın bır bolum varsa oturup bır yıl daha bekle dıyebılırım tecrubeyle onaylı cogu kısı aynı hataya dusup ıstemedıklerı bolumlerden mezunlar tabı karar senın ılla ıkısını yurutebılırım yapabılırım dıyorsan gıt unıversıte ortamı farklı cunku benımkı sadece tavsıye tabı hakkında hayırlısı olur umarım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…