tebrik ederim alalh utandırmasın inş arkadaşımdün itibariyle trakya üniversitesi tıp fakültesini kazanmış olduğumu öğrendim herkese bana verdikleri destek için teşekkür ediyorum hayatım 180 derece değişti diyebilirim çok sağolun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dün itibariyle trakya üniversitesi tıp fakültesini kazanmış olduğumu öğrendim herkese bana verdikleri destek için teşekkür ediyorum hayatım 180 derece değişti diyebilirim çok sağolun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kardiyoloji ya da genel cerrahi
dün itibariyle trakya üniversitesi tıp fakültesini kazanmış olduğumu öğrendim herkese bana verdikleri destek için teşekkür ediyorum hayatım 180 derece değişti diyebilirim çok sağolun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canim eski konuna baktim simdi sorunlarimiz birazcik ortak gibi geldi bana gerci sen atlatmissin allaha sukur. sinava hazirlanirken 15 kilo aldim gitti birazi az daha var onlar da gidicek aynen yuzumde sivilce izleri gecmiyo sinav stresinden sonuclar yeni aciklandi kazanamadigimi ogrendigimden beri de yuzum berbat yine sivilce icinde ve geceleri aglayarak uyuyorum elimde olmadan.Tekrar hazirlanicam bende ama yasim 20!! bu yuzden bi bolum yazdim oraya gidicem ayni zamanda da hazirlanicam. ins benim sonumda seninki gibi olur ne diyeyim universite her yonden iyi gelicek sana yeni ortam yeni aktiviteler yuzun icinde lazer uygulamasi yapiliyorsa yaptir canim... bende universiteye baslayinca yaptirmak istiyorum. Mutlu kal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?