• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar doktor oluyorum

doktorol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
91
0
0
İstanbul
dün itibariyle trakya üniversitesi tıp fakültesini kazanmış olduğumu öğrendim herkese bana verdikleri destek için teşekkür ediyorum hayatım 180 derece değişti diyebilirim çok sağolun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hayırlı olsun bakalım :) bu arada benim memleketime gidiyosun edirneye :) hangi bölüm düşünüyosun ?
:46:

maşallah zor olanı başarmışsın Allah bitirmeyi nasip etsin tebrikler..

çook sevindim. başarılar dilerim.

önceki konunu hatırlıyorum da... bak nerden nereyee

inşallah bizimle daha güzel şeylerden paylaşıcaksın. Türkiyede adını duyurmuş başarılı dr.lardan olmanı dilerim..

çok sevındım cnm tebrık ederım basarılarının devamını dılerım. keşke ımkan olsaydıda bende doktor olabılseydım:) keşke keşke:) çok mutlu oldum canım çok ınankı :))

Tebrik ederim, cok zorlu asamalardan gectikden sonra, onca emegin karsiligi olarak bunu haketmissin sende.Allah zihin acikligi versin.basarilar..

masallah tebrik ediyorum seni ama cok calısman lazım doktor olmakta oyle kolay değil

Ay eski konuna yazıp duruyordum sabahtan beri haha çok sevindim canım bundan sonra stres sıkıntı yok tamam mı :1: Hayırlı olsun :1::1::nazar:

simdi cok seviniyorsun ama umarim
ilk yil okula gidriginde bu cilenin 6 yil ve ekstralariyla surecegini unutma
bitmek tukenmek bilmeyen ezberleeride
sonrada tus belasini
okul bitincede bir muayenehanen oldugunda
biraz insafli olmayida...

Back