• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Doktor ikiz olabilir dedi sizce doğru olabilir mi açıklamaya bakarmısınız

gulsumgk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
114
40
13
27
28 şubatta beta hcg 19 iken bugün yani 2 martta 68 çıktı. Arada bir gün var sadece. Sizce doktor haklı olabilir mi.

Evet hcg arasındaki artış miktarı cok yüksek ikiz gebelik olma ihtimali yüksek hayırlısı olsun. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin .kendinize dikkat edin ikiz gebeliklerde düşük ihtimali daha fazla oluyor bol bol dinlenin kendinizi yormayın ben de 7 haftalık hamileyim her şeye ayilmiyorum biri bişey dese esprili olarak incilerim dökülür diyorum :))))

Evet hcg arasındaki artış miktarı cok yüksek ikiz gebelik olma ihtimali yüksek hayırlısı olsun. Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin .kendinize dikkat edin ikiz gebeliklerde düşük ihtimali daha fazla oluyor bol bol dinlenin kendinizi yormayın ben de 7 haftalık hamileyim her şeye ayilmiyorum biri bişey dese esprili olarak incilerim dökülür diyorum :))))
Yaa çok umutlandım valla Çok teşekkür ederim. Benimde incilerim dökülsün artık. Kalkmam yerimden :))

Yaa çok umutlandım valla Çok teşekkür ederim. Benimde incilerim dökülsün artık. Kalkmam yerimden :))
Hayırlısı olsun :) evladiniz ya da evlatlariniz hayırlı evlat sizler de hayırlı hayırlı ana bana olun inşallah

Çok bi bilgim yok ama eğer istiyorsan ikizdir inşallah :KK200:
Ne zaman belli olucak?

Bana da oyle demislerdi cok mutlu olmustum ama kese en net cevabi verdi tek olduğunu gördük keske ikiz.olsaydi ama.cok sukur 😍 umarim.sizinki ikiz olur insallah

Bana da oyle demislerdi cok mutlu olmustum ama kese en net cevabi verdi tek olduğunu gördük keske ikiz.olsaydi ama.cok sukur 😍 umarim.sizinki ikiz olur insallah
Hayırlısı olsun da tek 2.3 farketmez Ama insan doktordan duyunca hemen heves ediyo hayallere kapılıyor. 😊 Çok sağolun Aminn

Back