Doğuma Hazırlık Kizlar doğuruyor muyum acaba bi bakin noluuur:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende oyle istedim ama yapmiyo doktorlar yasaklandi diye istemli sezeryan yok dogumda terslik olursa aliriz dediler.Esim annem normal normal diyolar ne yapacsgimi bilmiyorum

Bence nasil dogum yapmak istedigine kadin karar vermeli. Devlette belki yapmiyorlardir ama özelde isteyen yapiyor. İnsallah hakkinda hayirlisi olsun.

Bence nasil dogum yapmak istedigine kadin karar vermeli. Devlette belki yapmiyorlardir ama özelde isteyen yapiyor. İnsallah hakkinda hayirlisi olsun.
Bencede kadin karar vermeli buda bi sıkıntı ya strese sokuyo insani acikcasi

Bana da herkes normal doğur diyor da korkuyorum sanki çıkmaz ya öyle gibi geliyor :/ valla şimdiden düşündükçe içim tuhaf oluyor :)

Siz ihmal etmeyin gidin isterseniz doktora bir arkadaşım da aynen böyle olmuş duşa gir çık derken o gün doğumu başlamıştı :)

Anne o
Anne olmak zor gercekten guclu olmam laxim bende o guc yok hic cok korkagim sevmiyorum bu yönümü

Canim sanada kolay gelsin insallah dogumum saglikli guzel gecsin bi sana istefigin her turlu bilgiyi verecem burada yazip bana yardimci olan herkesten Allah razi olsun insanin ici rahatliyo

36 hafta cok erkenmis ama dogum tabi belli de olmaz Her gun dus alip temizliyorum jiletle insallah doguma gidecegim gunde temiz gidebilirum
sakin olmak lazim inan nisanim geldikten sonra bir sakinlik geldi anlatamam ...sampuanlandim kremlendim temizligimi yaptım karnımi doyurdum tuhafti yani sakinligim..

Ne olur ne olmaz diye 30 .hafta çantası hazırladım tek bebek bezini kilosuna göre aliyim dedim erken doğum olunca esim bebekle beni yalnız bırakıp bez almaya gitmisti niye erken almadım diye kendime kızmistim.

Yine kontrolunuzu ihmal etmeyin. Herkes 40 haftalık doğum yapacak degil. Hakkinizda hayirlisi olsun. Kolay ve sağlıklı bir dogumunuz olsun.

Aney cok erken gelmesi icin:)Haxirlik yapip bekleyeyim ben daha dogum cantam haxur degil her seyini aldim ama yarisi bizde yarisi annemde
Eşine anlat çntayı sen ilk bnm eşim günlk çantamı takmış koluna gelmiş heyecndn

Ne olur ne olmaz diye 30 .hafta çantası hazırladım tek bebek bezini kilosuna göre aliyim dedim erken doğum olunca esim bebekle beni yalnız bırakıp bez almaya gitmisti niye erken almadım diye kendime kızmistim.
En mantiklisi bende her seyi aldim pisik kremine varana kadar sordim herkese ne lazim diye ama cantam haxir degil iste o kotu bugun hazir etcem insallah dogum icin elbise bile alnistimki bosa olmus hastanede veriyolarmis

Benimki de heyecandan doğum cantamin en ustundeki geceligi gorememis. Halbuki anlattım o kadar. Doğum yapınca hemen getir geceligi dediler esofman takımını vermiş. Çatalda eşofman giydiriyor doktor bir yandan da diyor ki hayatımda ilk defa doğumdan sonra eşofman giydiriyorum. Güle güle giyindik.

:)))Valla aynini yapar esimde evdeki tum pijamalarimi alir posete doldurur gelir annemde gerek yok bizim zamaninda yok der kundak koyar gelir sadece:)))

:)))))buda guzelmis adamlar kolayca baba oluyo biz acilari cekiyoruz bi becerip hazir cantayi bile getiremiyolar

dr gitmende fayda var bence açılman başlamış olabilir 38. Haftadasın doğum çok yakın olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…