Canim sanada kolay gelsin insallah dogumum saglikli guzel gecsin bi sana istefigin her turlu bilgiyi verecem burada yazip bana yardimci olan herkesten Allah razi olsun insanin ici rahatliyo
37.haftam 37+0dr gitmende fayda var bence açılman başlamış olabilir 38. Haftadasın doğum çok yakın olabilir
Insallah epilasyon yapiyorum su anİnşallah güzel geçer doğumun.
Katıldığım doğum kursunda stres yapmadan doktoru dinle diye tembihlediler ama bilmiyorum ne kadar insan dinler o an. Bebeği alınca kucağına,acın ağrın kalmaz zaten böyle düşünmemiz lazım :)
:)))Korkunun ecele faydasi yok sanirimAnneeeeeeee
O kadar da yasasinlar ya bizwde yazikBiz mi doğum yapıyruz eşler mi belli olmuyor hstanede hemşire eşini de doğma alsak olr o yapacak snki diye dlga geçmişti
37+0 38.haftasının içinde olduğunu gösterir 37.haftan bitmiş3
37.haftam 37+0
Canım eksik yazmisim, bebeğimi kurtardılar şimdi 20 yaşında. Ama ikincide çok dikkatli olundu sancı başlamadan iki hafta önce bebeğim doğdu. İkincide 14 yaşında. Allah kimseye evlat acisi göstermesin.Allahim boyle aci yasatmasin insallah cok zor bi durum saglikla kucagima alayim insallah cok zor bi sinavmis sizinki ins mukafati buyuk olur Allahim evlat acisi vermesin
Ay cok sukur valla cok uzulmustum sonunun oyle bitmesi bi anne icin cok yikicidirCanım eksik yazmisim, bebeğimi kurtardılar şimdi 20 yaşında. Ama ikincide çok dikkatli olundu sancı başlamadan iki hafta önce bebeğim doğdu. İkincide 14 yaşında. Allah kimseye evlat acisi göstermesin.
Haklisiniz elimde degilBen sezeryan oldum ama o kadar korkuyordum ki o güzel anı tam yaşayamadım diye üzülüyorum. 2. Sinde hiç korkmamayı düşünüyorum. Bence mümkün olduğunca kendini rahatlat insan sonra üzülüyor
Valla su an epilasyon yapiyorum heyecanlaKorkmanıza gerek yok doğum değil.benim sancılarım geceden başladı.ben sabah temizlik yapıp gittin doğuma sizinki de öyle olur inş
Bu hamileliginde mi oldu CanimYalanci dogum kasilmalari birsey var.mesela benim karnim sertlesiyordu.doktor sanci dedi.ilac vermisti.kontrolun var soylersin.alttan bakilma olmaz canim
Tabi sonu bana benzemesin o kadar sancı çektim bilinçsiz bi hemşire kalkıp en yüksek dozda suni sancı verince olanlar oldu.ben yarım saat dayanamadan sezaryene girmek istedim ama sonuçta kuzuma kavustum.cok sukur ameliyattan bi kac saat sonra ayağa kalktımValla su an epilasyon yapiyorum heyecanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?