Canim normal dogum olmadi oyle mi sezeryana aldilar direk mi aldilar doguma yoksa
Kilosu iyiyse dönmez normalde benim kizim iki kilo yüzdoksan gram dogdugu icin cok kucuktu ve dönmüs malesefAaa donebiliyorlar mi tekrar benim kizim 32.haftadan beri dogum pozisyonunu almis durumda ama son 2 hafta gitmedim gidemedim doktora islerim yogundu dogum iznine ayrulcam sonunda cok şükür
Amin insallah cok tesekkur ederum:)sancim yok gaz disinda zaten ama kasiluyorum istemsiz bebekte hareket ediyo aradaBu haftadan sonra normal böyle olması. Bebek iyice büyüdü hareket alanı azaldı ve yavaş yavaş doğum kanalına giriyordur. Doğum sancısı olsa değil buraya konu açmak nefes bile zor alırsın kivranmaktan.
Gaz sancısı çekmen normal, doğumdan sonra da bir süre devam edecek. Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
42.hafta icin azmis kilosu gercekten 2 hafta once 35 haftalikken 2 500 grdi donmez insallahKilosu iyiyse dönmez normalde benim kizim iki kilo yüzdoksan gram dogdugu icin cok kucuktu ve dönmüs malesef
Allahim boyle aci yasatmasin insallah cok zor bi durum saglikla kucagima alayim insallah cok zor bi sinavmis sizinki ins mukafati buyuk olur Allahim evlat acisi vermesinBenim ilk çocuğum tersti ve ne suyum nede nişan geldi. O zaman öğrendikki ağrı eşiğim çok yüksekmiş bu yüzden hafif bi gaz sancısı dışında ağrım da olmadı. Dr şüphesi ile muayene oldum Bebek ölmüş doğum başlamış ve bitmiş dediler. bu yüzden isterseniz dr. bir sorun yada bi hastaneye gidin.
Benim doğum yaptığım gün o kadar aşağıda baskı hissediyordum ki... asla telaşlandırmak istemem. Ama aynen sizinki gibi oldu. Herkeste farklı farklı. Nişan gelmedi bende. O histen 3,4 saat sonra su geldi yavaş yavaş. Zaten öyle olursa doktora gidersiniz. Her türlü bebiş aney beni bekle geliyorum diyebilir. İlk doğum.olduğu için tedirginsiniz. Bilin istedim sadeceMerhaba kizlar, 37+0 haftalik hamileyim şu ana kadar sancim vs olmadi cok şükür bugun biraz garip hissediyorum sanki alttan bi hava sıkışması var zorluyo agri gibi degil ara ara bebek harekt ettikce sanki alttan bi sey cikacak gibu hussediyorum.Ilk dogumum olacak insallah kizim olacak.Daha erken degil mi ne dersiniz tecrubeli anneler yardiminiza ihtiyacim var.Bide afedersiniz cok fazla gazli oldum ölüyorum gaz samcisindan herkes sıkışıp uyanir beni gaz uyandiriyor 9 aydir rrzil oluyorum arada istemsiz cikiyo gaz sizinde boylr sorunlaris olmus muydu
O zaman dönmez buyuk ihtimalle yerlesiyordur. Dakika tutun sanci sikligina bakin bes dakikada bir oluyosa doktora gidin ayrica Bi yerde okumustum dogumlarin cogu 37. haftada oluyomus panik yapmayin biraz erken kavusursunuz42.hafta icin azmis kilosu gercekten 2 hafta once 35 haftalikken 2 500 grdi donmez insallah
Ağrım vr diye gdersen bakabilrler ama kontrl için gdildi mi ultrsn snrada nst ye bağlıyrlr gder gtmz çk alttan muayena edicem diyen doktr çk nadrdirKim demis alttan muayene edilmez diye. Ediyorlar tabiki acilma falan varmi diye. Ayrica sancinin sekli nisanin zamani herkese gore degisir. Benim sancimda nisanimda ayni gun oldu. Evde 5dkd bir gelene kadar durdum ve gittigimde 2cm acilma var dediler sonrada 3 saat icerisinde dogum gerceklesti. Normal dogumdan korkma cesur ol bol dua et. Evet cidden benim icin cok zordu ancak kisa surede olmasi rahatlatiyor. Umarim bu seferki daha rahat gecer. Cekilen aci ne kadar buyuk olursa olsun geciyo olmasi en buyuk nimet...
Bende oyle istedim ama yapmiyo doktorlar yasaklandi diye istemli sezeryan yok dogumda terslik olursa aliriz dediler.Esim annem normal normal diyolar ne yapacsgimi bilmiyorumYok canim ben isteyerek sezeryan oldum planli şekilde. Cunku normalden cok korktum. İstemedim.
Zaten sen normal doguracaksin ya çati muayenesi yapar bakar normal doguma musait mi diye. Yaparsin insallah. Normal dogum dusunuyorsan sonuna kadar sabret insallah zaten nasibinde varsa olur. İçinden geliyorsa tabi ki dene belki de dogumun çok kolay olur.
Aney cok erken gelmesi icin:)Haxirlik yapip bekleyeyim ben daha dogum cantam haxur degil her seyini aldim ama yarisi bizde yarisi annemdeBenim doğum yaptığım gün o kadar aşağıda baskı hissediyordum ki... asla telaşlandırmak istemem. Ama aynen sizinki gibi oldu. Herkeste farklı farklı. Nişan gelmedi bende. O histen 3,4 saat sonra su geldi yavaş yavaş. Zaten öyle olursa doktora gidersiniz. Her türlü bebiş aney beni bekle geliyorum diyebilir. İlk doğum.olduğu için tedirginsiniz. Bilin istedim sadece
Edit: bende hiç sancı olmamıştı.
Dogar kurtulurum dogum iznimde kalur bebekle birlikte gecirirum hayirlusiyla saglikli olsun bebis insO zaman dönmez buyuk ihtimalle yerlesiyordur. Dakika tutun sanci sikligina bakin bes dakikada bir oluyosa doktora gidin ayrica Bi yerde okumustum dogumlarin cogu 37. haftada oluyomus panik yapmayin biraz erken kavusursunuz
Normal mi dogum yapti iz suni sanciyla fln.Benim doğum yaptığım gün o kadar aşağıda baskı hissediyordum ki... asla telaşlandırmak istemem. Ama aynen sizinki gibi oldu. Herkeste farklı farklı. Nişan gelmedi bende. O histen 3,4 saat sonra su geldi yavaş yavaş. Zaten öyle olursa doktora gidersiniz. Her türlü bebiş aney beni bekle geliyorum diyebilir. İlk doğum.olduğu için tedirginsiniz. Bilin istedim sadece
Edit: bende hiç sancı olmamıştı.
Amin sagolasin insallah:)Canım doğursanda bişe olmaz artık rahat ol ,sancın artarsa doktora git zaten duramazsın doğum başlasa...hayırlı doğumlar...
InsallahDogar kurtulurum dogum iznimde kalur bebekle birlikte gecirirum hayirlusiyla saglikli olsun bebis ins
Nim doğum çantam hazırdı da annem hazır değildi :) yanıma alamadım oğlum erken aney dedi çünküAney cok erken gelmesi icin:)Haxirlik yapip bekleyeyim ben daha dogum cantam haxur degil her seyini aldim ama yarisi bizde yarisi annemde
Hazirlayayim ben kendimi cantami yinede annem eksik getirir cunku ona gerek yok buna hic gerek yok diye diye:)esim hic beceremez ugrasmaz ciplak kaliriz :)Be
Nim doğum çantam hazırdı da annem hazır değildi :) yanıma alamadım oğlum erken aney dedi çünkü
Siz doğurun rahat rahat çanta illa gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?