Doğuma Hazırlık Kizlar doğuruyor muyum acaba bi bakin noluuur:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ya aman ne takiyorsun ki bu temizlik isine sanki cok mu onemli kizindan? Ayrica ebeler falan alisiktir takmayin. Ben tam kirkikinci haftami doldurdum sayilir gece on birden baslayan sancim oldu sabaha kadar ama ben anlamadim dogum sancisi oldugunu cünkü son haftalar hep oluyordu.suyum yada nisanim da hic gelmedi cunku bebegim ters duruyordu. Oysaki once yerlesmisti güya, o kadar kücüktüki yine dönmüs. Malesef sezaryen oldum. Yani sizde iciniz rahat degilse bi doktora gidin derim...

Kim demis alttan muayene edilmez diye. Ediyorlar tabiki acilma falan varmi diye. Ayrica sancinin sekli nisanin zamani herkese gore degisir. Benim sancimda nisanimda ayni gun oldu. Evde 5dkd bir gelene kadar durdum ve gittigimde 2cm acilma var dediler sonrada 3 saat icerisinde dogum gerceklesti. Normal dogumdan korkma cesur ol bol dua et. Evet cidden benim icin cok zordu ancak kisa surede olmasi rahatlatiyor. Umarim bu seferki daha rahat gecer. Cekilen aci ne kadar buyuk olursa olsun geciyo olmasi en buyuk nimet...

Merdiven in çık canım veya yan uzan bacak açıp kapama hareketi yap gazını atarsin bunu sürekli yapman lazım ki vücuttan atasin. Bir de sancıların 5 dakikada bir girmesi gerekiyor suyun gelip gelmediğini kontrol et idrardan farklı şekilde gelir tutamazsin. Son olarak hala içine sinmiyorsa git bir nst ye gir.

Aaa donebiliyorlar mi tekrar benim kizim 32.haftadan beri dogum pozisyonunu almis durumda ama son 2 hafta gitmedim gidemedim doktora islerim yogundu dogum iznine ayrulcam sonunda cok şükür

Su alttan muayenede suyum patlar korkusuna da bi anlam veremiyorum.yurtdisinda yasiyorum burda doktor istedigi zaman alttan muayene ediyo.30.haftamda 34.haftamda 38de de alttan muayene oldum niyeyse suyum falan patlamadi.merak etme doktor o suyu patlatmak istemedigi surece patlatmaz.
1 ay once 2.ci dogumumu yaptim.bu bahsettiklerin dogum sancisi degil.ilk once belden basliyo dogum sancisi.anlamamak mumkun degil.ama icin rahat etsin istiyosan yinede doktora git.Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah

Evet korkum o bos yere hirpalamalarini istemiyorum acikcasi
Devlete gideceksen ağrının sıklaşmasını bekle başnda annen kv bri olrsa evde tercrbeli rahat olrsun ama özele gidecksn ağrın bşldı mı git sıkıntı olmaz

Yok evet onlarin hic biri daha vardir degil mi hic hazir degilim zaten (
Bebiş geleceği zaman senin hazır olma keyfini beklemez canim:) sakin ol dediğim hareketleri yap derin derin nefes al evin içinde yürü bebek aşağıya yerleşiyor da olabilir. Normal doğum istiyorsan bu güzel birsey benim 40. Haftada bile hala kaburgalarimdaydi

3 saat cok iyi bi sure duyduklarima gore gayet kisa ama tabi size bi ömür gelmistir eminim umarim hamileliginiz cok rahat gecer sizinde cok yeniymis bebeginiz masallah

Hemen denicem bu gaz cok cektirdi bana insani utandiriyo kwndimi sıkıyorum hep su an o kasilma disinda nisan su fln yok ama kasiliyorum

In
Insallah Canim Allah hayirli dogumlar nasip etsin insallah. Ilk dogumum hastane sıkıntısı var yasadigim sehirde iyi doktorlar devlet hastanesinde orada dogmak istemiyorum sanci odalarinda 10 kisi cok kalabalik hemsiteler kapip tepiyo ozele mecburum

Valla bana kalsa sezeryan olcam cesaretim sifir cok korkagim ben

Cesaretli ol dememin sebebi de ben de korkuyordum sezeryanla dogum yaptim. Yani gercekten normal dogum için cesaret cok onemli bence. O yuzden kendine güvenmelisin.

Cesaretli ol dememin sebebi de ben de korkuyordum sezeryanla dogum yaptim. Yani gercekten normal dogum için cesaret cok onemli bence. O yuzden kendine güvenmelisin.
Canim normal dogum olmadi oyle mi sezeryana aldilar direk mi aldilar doguma yoksa

3 saat cok iyi bi sure duyduklarima gore gayet kisa ama tabi size bi ömür gelmistir eminim umarim hamileliginiz cok rahat gecer sizinde cok yeniymis bebeginiz masallah

Sagol canim Allah razi olsun. Evet nasipse 2. Bebegimi doguracagim. Dr da dedi acilman cok hizli oldu diye. Rabbim yardim ediyo o sancida isyan etmektense hep dua etmek lazim. Ve su var ki bebek ciktigi anda o agrida bitiyo. Allah herkese hayirli saglikli acisiz bir avazda dogumlar nasip etsin insAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…