Yok evet onlarin hic biri daha vardir degil mi hic hazir degilim zatenNormal bunlar, daha suyun nişanın ortada yok sancı da yok,bebek büyük ve aşağıya baskı yapıyo olan bu
Yarin gitcem insallah rapor alip dogum iznime ayrilcam cunkuBebegin yerleşiyor olabilir genelde ilk doğumlarda bebek 2 hafta öncesinde yerleşmeye başlar ama yine de emin olmak istiyorsan bor doktora git nstye bağlasinlar
Rahat ol doğum başlamş olsa brda değil hastnede olrdun o derece diyim snaBebegin yerleşiyor olabilir genelde ilk doğumlarda bebek 2 hafta öncesinde yerleşmeye başlar ama yine de emin olmak istiyorsan bor doktora git nstye bağlasinlar
Yarin kontrole gitcem insallah korkuyorum alttan muayeneyle su krsesini patlatir fln her sey dpgal olsun istiyorum cunkuSn ayda okuyor bı tarz şeyler anormal bşey değil içim rahay değl dyrsanz dktora gidin
Amanin:))) insallah temizlik yapacak kadar zaman verir banaRahat ol doğum başlamş olsa brda değil hastnede olrdun o derece diyim sna
Rahat ol stres yapma doğumda en sıkıntı kişinin stresi inan ki bak netten araştır doğru nefes alma teknikleri sakin ve doğru nefesle çok rahat yapabilirsin.Yarin gitcem insallah rapor alip dogum iznime ayrilcam cunkudogumdan o kadar cok korkuyorum ki sonunu kizimi dusunemuyorum bile
Ebe bana kızımda nişan 1 hafta önce gelir demişti öylede olduHiç belli olmaz canım ne kalmış doğuma ben 36 haftalikken suyum geldi sen temizliğini falan yap..ben de ne olur ne olmaz temizligimi yapiyim dedim banyoya girdim nisanım geldi..Sağlıklı dogumlar..
Insallah Canim sezeryani bile dusunuyorum korkudan o kadar geceleri uyuyamuyorum hep dusun dusunRahat ol stres yapma doğumda en sıkıntı kişinin stresi inan ki bak netten araştır doğru nefes alma teknikleri sakin ve doğru nefesle çok rahat yapabilirsin.
36 hafta cok erkenmis ama dogum tabi belli de olmazHiç belli olmaz canım ne kalmış doğuma ben 36 haftalikken suyum geldi sen temizliğini falan yap..ben de ne olur ne olmaz temizligimi yapiyim dedim banyoya girdim nisanım geldi..Sağlıklı dogumlar..
Nisan gelince gitmediniz mi doguma yani 1 hafta sonra mi gitmek lazimEbe bana kızımda nişan 1 hafta önce gelir demişti öylede oldu
Ya Sezer yan olmasi gerektiği durumda şart ama herhangi bir sıkıntı yoksa normal doğum en iyisi doğumdan hemen sonra ayaklana biliyorsun sezeryanda 1 ay ayağa kalkınca bile sıkıntı.Insallah Canim sezeryani bile dusunuyorum korkudan o kadar geceleri uyuyamuyorum hep dusun dusun
36 hafta cok erkenmis ama dogum tabi belli de olmazHer gun dus alip temizliyorum jiletle insallah doguma gidecegim gunde temiz gidebilirum[/QUOTfilmlerde olduğu gbi aniden ağrın olmuyor 12 de gece suym geldi 10da dğum yptm 2.de sabahtan ağrılarm yavaş yavş başladı gece 2 de dğum yptım o srada bnyo yptım oturamdğm için evmi toprladm gttm sakin ol yetr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?