• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar doğumdan sonraaaaaaaa??????

adanaadana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
557
9
116
İstanbul
kızlar ya ben hamılelık dogum derken kendımı ıyıce bıraktım nolur bana yardım edın ?????saçım suan kumral kendı rengı ve ben zayıf üçgen yüzlü kara gözlü bi kızım ....tenımde kumral sızce bana nasıl bır renk gıder şöyle gözumun karasını ortaya cıkaracak yuzumu dolgun gosterecek benı canlandıracak bı renk bırde az doğal olan nolur bana yardım edın bu konuda pek becerıklı degılım

kızlar ya ben hamılelık dogum derken kendımı ıyıce bıraktım nolur bana yardım edın ?????saçım suan kumral kendı rengı ve ben zayıf üçgen yüzlü kara gözlü bi kızım ....tenımde kumral sızce bana nasıl bır renk gıder şöyle gözumun karasını ortaya cıkaracak yuzumu dolgun gosterecek benı canlandıracak bı renk bırde az doğal olan nolur bana yardım edın bu konuda pek becerıklı degılım
evladınızı güle güle büyütün inşallah :16:saç renginiz kumral diyorsunuz hiç saç rengini açtırmadan kendi saçınıza gölge balyaj olabilir fazla sık olmayan hem saç fazla yıpranmaz hemde sizin için bir değişiklik olur ama şurdaki videoları izlerseniz uzmanların güzel tavsiyeleri var kahve çukolata renkleri bunada balyaj güzel durur yada kızıl bakır tonları diyor ama onlar çok iddalı ve geri dönüşü zor saçlar kahve tonları hem daha doğal durur sıkılırsanız geri dönüşü farklı renklere geçişide kolay :34:kendinize ve bebişinize iyi bakın sevgiler:71:
Buğday tenlilerde hangi renk saçlar daha güzel durur? - UZMANTV

Back