Kızlar doğum yaptım

canım allah ananlı babalı büyütsün bebişini.epidural normal dogum yapyıgını söylemişsin.detaylı olarak anlatırsan cok sevinirim bende kıısmetse epidural normal istiyorum.
1.sancın gelince mi hemen anestezi yaptılar?
2.suni sancı yoluyla mı dogum yaptın?
3.dogumuna ebe mi yoksa doktor mu girdi?
4.özel de mi devlette mi doğumun gerceklesti?
5.sancı yine de hissettin mi?
sorularım biraz cok oldu ama cok tedirginim bu konuda.şimdiden tesekürler

allah analı babalı büyütsün canım...........
darısı bizim başımıza sağsalim tüm hamişller doğurur inşallah.........

canım allah ananlı babalı büyütsün bebişini.epidural normal dogum yapyıgını söylemişsin.detaylı olarak anlatırsan cok sevinirim bende kıısmetse epidural normal istiyorum.
1.sancın gelince mi hemen anestezi yaptılar?
2.suni sancı yoluyla mı dogum yaptın?
3.dogumuna ebe mi yoksa doktor mu girdi?
4.özel de mi devlette mi doğumun gerceklesti?
5.sancı yine de hissettin mi?
sorularım biraz cok oldu ama cok tedirginim bu konuda.şimdiden tesekürler

canım gözün aydın,ALLAH bagışlasın.tabi ki annelik kolay degil,ben sana birsey soylesem inanır mısın bilmem benim kızım ilk 3 ay gece gündüz hiç uyumadı,hep agladı,dr.lar gaz deditatlicadiarzuo dönemde annem ve eşim bana yardımcı olmasaydı sanırım hastanelik olacaktım,bebegimi saatlerce günlerce ayakta,kucakta,battaniyede salladıgımı hatırlıyorum.kolay gelsin canım saglıcakla kalın.

allah analı babalı büyütsün geleceği sağlıklı ve hayırlı olsun tekrar gözün aydın allah olmayanlara ben ve benim gibilerine nasip etsin bu cuma günü dua rabbim çocuğu olmayanlara sende o büyük şerefi nasip eyle o annelik duygusunu tattırmayı nasip eyle allahım aminnnnnnnnnnnnnnn

mERHABA KUMRALIM SORULARININ ÇOK OLMASINI DERT ETME BENDE SENİN GİBİYDİM ÇOK MERAK EDERDİM.
1. sancım gelince hemen anestezi yapmadılar
2. suni sancı yolu ile yapmadım
3.doğuma doktorum girdi ebeler ona yardım etti
4.özelde doğum yaptım
5. sancıyı hissettim
şimdi sorularını daha ayrıntılı anlatayım canım... bi kere kesinlikle epidural doğumu tavsiye ederim.. benim sancılarım geldi hataneye gittik 2 santim açılmış zaten 4 santim açılmadan epidural yapılmıyormuş nyese 4 santim oldu yapmaya başladılar sonrasını hiçç hissetmiyorsun sadece sana ıkınmak kalıyor hiç bir yerin uyuşmuyor.. karnında afif bir gaz sancısı hissediyorsun. 4-5 santim açılana kadar acı çekiyorsun ama çekilmiyecek katlanılmayacak kadar değil onu söyliyeyim asıl iş 5 santimden sonra başlıyor zaten
Allah kurtarsın canım Allah yardımcın olsun Hayırlısı ile bebeğini kucağına laırsın inşallaha.s.

Canım gözünaydın allah bağışlasın hayırlı olsun allah anali babali buyutsun insallah

SAOL GÜZELİM.KAFAMDAKİ SORULAR Bİ NEBZE OLSADA GİTTİ.BAKLIM YAŞAYARAK DAHA İYİ ANLAYACAGIZ.ALLAH SANA VE BEBİŞİNE GÜZEL GÜNLER NASİP ETSİN.....

merhaba güzel anneler benim bir sorum olcak çalıkuşuna epiduralle doğurmuşsun allah analı babalı büyütsün bende istanbulda oturuyorum dr um epidural iyi deyil dedi belkide kendi hastanelerinde yapılmadığı içindir vakumlama oluyormuş buda bebeğe zarar veriyormuş sen hangi hastanede doğum yaptın bide dogum ücretin nekadar tuttu sorularım çok ama kusura bakma insan tedirgin oluyor tecrübenden yararlanmak istiyorum şimdiden teşşekkürler

Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün.. Darısı bebek bekleyen başına inşallah!

allah analı babalı büyütsün birtanem haklısın herşey bebişler olunca baslıyor asıl biraz dğumundan bahsedermisin bende epidural normal istiyorum tavsiye edermisin

canım bende aynı şeyleri duymuştum ama ilgisi yok anestezi doktorunun çok iyi olması gerekiyor ben hisar hastanesinde doğum yaptım çok pahalı bir hastane ama süper bi hastane diye bilirim ben çok memnun kaldım 3600 normal doğum ama benim özel sağlık sigortam olduğu için herhangi bir ücret ödemedik

allah analı babalı büyütsün birtanem haklısın herşey bebişler olunca baslıyor asıl biraz dğumundan bahsedermisin bende epidural normal istiyorum tavsiye edermisin

canım kesinlikle öneriyorum ben çok memnun Kaldım zaten 4 santim açılmadan sonra epidural yapılıyor.... doğum hikayemi yazacağımda bizim ufaklıktan fırsat bulamadım en kısa zamanda yazmaya çalışcam ama