Kızlar doğum yaptım

ccalikusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
62
0
96
41
İstanbul
arkadaşlar herkese selam
7 haziran 2008 saat 12:00 de oğlum dünyaya geldi. tam 40. nın dolduğu gün oldu normal epidural doğurdum Allah herkese nasip etsin bir ara ayrıntılı yazarım. şukadarını söylemek isterimki vallahi hamilelik süreci " ki benimki çok problemli geçmişti" ve doğurmak mesele değil asıl mesele doğurduktan sonra çok büyük sorumluluk alıyoruz :uhm:anne olmak hiç kolay değil hatta en zor meslek diyebilirim.
Herkese kucak dolusu sevgiler

canım saglıkla insallah içerdekı gibi olmuyomuş degılmı asıl zorluk simdi hadi allah analı babalı buyutsun.

allah anali babali buyutsun insallah
ne guzel rabbim kolaylik versin
evet dogru annelik zordur ama bi o kadar da cok guzeldir tebrikler

Bebeğinizi güle güle büyütün. Bahtı tahtı açık olsun. Uykusuz günler sizin içinde başladı .. Allah kolaylık versin..

allah analı babalı buyutsun canım.bana hamıleyken cevremden dogunca keske karnımda kalsaydı dıyeceksın dıyorlardı.bende aman hamılelık zormus dogsun bıran once dıyordum.ama gercekten doguncaymıs asıl mesele hele benımkı gıbı huysuz bır bebısınız varsa celık gıbı sınır lazım ınsana.ama napalım bugunlerde gececek bebıslerde buyuyecek

gözün aydın tatlım , Allaha iyi kul anneye babaya hayırlı evlat olur inşallah. darısıda bizlerin başına olsun.. doğum hikayeni bekliyoruz en ince ayrıntısına kadar yaz olurmu , bende epidural düşünüyorum.. bebişi çookk öptüm

canım gözün aydın tebrik ederim allah analı babalı büyütsün inşallah ... darısı bizleree artık... evet annelik çok zor bir meslek... çok ii bilirim...

tebrik edrim canım gözünüz aydın bizimkilerde çocuk için aranan dert diyorlardı öyle gerçekten azcık ağlada çok üzülüyorum nersi ağrıyo doymadımı bakamıyomuyum böyle böyle alışcaz galiba çook güzel bi duygu ama rüya gibi bütün sıkıntıları unutturuyo Allah bütün isteyenlere nasip etsin

gözün aydın keşke benimki de sağlıkla doğsa da bi görsem onu da hiç uyumasam başından ayrılmasam

CANIM GOZUN AYDIN ALLAH BAHTINDAN GULDURSUN YAWRUNUN
ANNELIK ZORDUR
AMA BEN BAZEN HAYAL EDIYORUM EMZIRMISIM SUSLU YATAGINA KOYUYORUM KOKUSUNU HISSEDIYORUM TABI BUNLARI DUSUNUNCE AĞLIYORUM TABII senağlama

eee herhalde sen ne sandın anneliği...neyse geçmiş olsun, güle güle büyüt yavrucağını

Kızlar güzel dilekleriniz ve hayırlı dualarınız için çok teşekkür ederim. Bu kadar geç cevap vermemin sebebi tahmin edeceğiniz gibi bizim ufaklık...Doğum hikayemi en kısa zamanda yazacağımhepinize kucak dolusu sevgiler.. Allah tüm hamile arkadaşları hayırlı bir şekilde kurtarsın Hamile olmayanlarada biran evvel nasip etsin inşallah
Selam ve Dua ile