Kizlar doğru olanımı yaptım kalbim neden bu kadar acıyor?

Lütfen derhal bırak o adamı elalem senin canından daha önemli değil
Çalışıyorsan kendine yeni bir hayat kur yoksa iş bul ayrıl o evden de gerekirse
Çalışıyordum ama KPSS’ye hazırlanmak için bir süre önce işi Bırakıp dersaneye yazılmıştım. Olsun KPSS şansı bi daha geliyor bırakır kursu bi işe girerim ama evlilik öyle kolay değil olmazsa bi daha evlenirim diyemiyor insan tek ihtiyacım cesaret

5 yildir birlikteydik 8 ay once nisanlandik. Kıskanıyordu ondan izin almadan bir yere cikamiyordum. Sinirlendiginde hakaret kufur ediyordu. Sabrettim ama sabrim taştı. Bana defol git sktr ol git dedi bende bitirdim aileme dedim. Annem artik istemiyordu. Bugünde dedik annesine bitirdigimizi. Kadin beni sucladi. Sen nisandan sonra degismissin ozgur olmak istemissin diye. Ben annemle dahi bir yere gidemiyordum. Masraf yaptik o bu diye beni sucladilar. Oglun bana dostum diyor demeye getirdim erkektir hepsi der diyor sinirden basim çatlıyor. Dogru olanimi yaptim. Ben evden cikip arkadasima gittim diye beni engelleyip onune gelen ne kadar kiz varsa eklemis. Sevmek bu mu? Kalbim cok acıyor ya
Verilmiş sadakan varmış. Kaba bir insanla evlensen bu sefer de evlendim diye çekmek zorunda kalacaktın hakkında hayırlısı olmuş kaba küfreden biri sana saygı duymayan biri ve saygı ilişkinin en temeli. Zamana bırak her şey geçer bundan daha güzel ilişkin olur inşallah.

Verilmiş sadakan varmış. Kaba bir insanla evlensen bu sefer de evlendim diye çekmek zorunda kalacaktın hakkında hayırlısı olmuş kaba küfreden biri sana saygı duymayan biri ve saygı ilişkinin en temeli. Zamana bırak her şey geçer bundan daha güzel ilişkin olur inşallah.
Insallah Allah razi olsun dua ederseniz sevinirim

Yok benim annem asla barismami istemiyor. Severek mi nisanladin
Başta evet, kendimiz tanıstık aileleri tanıştırdık falan ama sonra yaşadıklarımı anneme anlattım hep üstünü kapatmaya çalıştı bi şey olmaz çok seviyor diye öyle bi şey olmaz sende sözünden Çıkma falan diyerek

Back
X