• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar doğru olanımı yaptım kalbim neden bu kadar acıyor?

eekek arkadasimdi benim。 tum ailelerin bildigi birlikte anasiyla gezdigim。cocuk beni aldatti tayinle baska ile gitti。tepki gosterince ki kizla gordum hakliyim tepkimde。anasi kimle yattin geldin dedi cocukta 4 sene onceki sevgilim rahatsiz ediyor diye savciliga verdi。bir hafta oncesinin seni seviyorum mesajlarini unuttu herhalde😊 hakim bunu salondan kovdu benide hakli ve sucsuz buldu。iyiki aldatmis v bitmis simdi mukemmel bi esim var。 her iste hayir vardir rabbim en guzelini cikarir karsina bence kurtulmusun aileye baksana sunla evli olsan cekecektin cilesini
Umarim bende mutlu olurum uzulurum ozlerim pisman olurum diye cok korkuyorum

5 yildir birlikteydik 8 ay once nisanlandik. Kıskanıyordu ondan izin almadan bir yere cikamiyordum. Sinirlendiginde hakaret kufur ediyordu. Sabrettim ama sabrim taştı. Bana defol git sktr ol git dedi bende bitirdim aileme dedim. Annem artik istemiyordu. Bugünde dedik annesine bitirdigimizi. Kadin beni sucladi. Sen nisandan sonra degismissin ozgur olmak istemissin diye. Ben annemle dahi bir yere gidemiyordum. Masraf yaptik o bu diye beni sucladilar. Oglun bana dostum diyor demeye getirdim erkektir hepsi der diyor sinirden basim çatlıyor. Dogru olanimi yaptim. Ben evden cikip arkadasima gittim diye beni engelleyip onune gelen ne kadar kiz varsa eklemis. Sevmek bu mu? Kalbim cok acıyor ya
Şanslısın yolun başından dönmüşsün bi kaç aya unutulur annenle bir yere gitmene izin vermemek ne demek ya evlenince hiç çekilmez olurdu boşver böylesi daha iyi

5 yildir birlikteydik 8 ay once nisanlandik. Kıskanıyordu ondan izin almadan bir yere cikamiyordum. Sinirlendiginde hakaret kufur ediyordu. Sabrettim ama sabrim taştı. Bana defol git sktr ol git dedi bende bitirdim aileme dedim. Annem artik istemiyordu. Bugünde dedik annesine bitirdigimizi. Kadin beni sucladi. Sen nisandan sonra degismissin ozgur olmak istemissin diye. Ben annemle dahi bir yere gidemiyordum. Masraf yaptik o bu diye beni sucladilar. Oglun bana dostum diyor demeye getirdim erkektir hepsi der diyor sinirden basim çatlıyor. Dogru olanimi yaptim. Ben evden cikip arkadasima gittim diye beni engelleyip onune gelen ne kadar kiz varsa eklemis. Sevmek bu mu? Kalbim cok acıyor ya
Ayyy kurtulmussun.ACIMASIN KALBIN YA DA BIRAK ACISIN SONRADAN KEMIKLERINI ACITIR BU ADAM.Sakin barismaa

O kadar doğru yapmışsın ki ilerde kendini sırf bu yüzden tebrik edeceksin seni temin ederim 👍 arkandayım

Ya bacım sen ne yaptın yaaa bu kadar beklemeen hataymis. Seni 5 senede tanimayan üstelik sinirle dahi olsa kızları ekleyen adamla nasıl mutlu olabilirsin ki. Hele de böyle bir ana'ya sahipken. Verilmiş sadakan varmış. Gecirdiginiz 5 yılın hatrina acı cekersin üzülür kahrolursun ama önünde ki koca hayatı kurtarmis olursun. 5 yıl mi yoksa bir ömür mü mantıklı?

Yeniden sevebiir miyim ileride ? Yeniden mutlu olabilir miyim ?
Valla bu adamı sevgi tanricasi gelsin o bile sevemez

Şöyle insanlık disi birisinden yola çıkarak ileride birini sevebilir miyim diyosun bide
Saçmalama diyorum bende sana
Adam sevgiyi bırak insan değil adam değil
Sevmeyi ogretememis ki sana

Bu adam müsveddesi kimki sen ondan izinsiz annenle bile dışarı çıkamıyorsun yapmayın Allah aşkına bunun gibi yaratıklar için hayatınızı mahvetmeyin
Allah korusun yarın öbür gün 3 sayfa haberlerinde kadın cinayeti olur çıkarsınız sakın barışmayın
Kurtulduğunuz için sadaka verin bence

Allah kurtarmış en ıyısını yapmışsın. Böyle hayat geçmezdi belliki ailesindede iş yok. Oğlunun yanlışında bile gelini suçlayanlardan hayır gelmez. İlerde ailesinden yüz bulur daha çok ezer seni. Hakkında hayırlısı olsun.

Çok iyi yapmışsın ne mutlu sana ki arkanda annen var. Annene ne kadar şükretsen az benim için git bir kere kocaman sarıl ve Sana şükürler olsun De. Çünkü bende çok sancılı bir nişanlılık dönemindeyim sosyal hayatım sıfırlandı, kıskançlık hat safhada, kız arkadaşlarımla dahi görüşmelerim en aza indirildi, bir de üstüne el kaldırdı kolumu sıktı bi kaç kere ve morarmıştı kolum anneme gösterdim, yaptığı kısıtlamaları anlattım, ne istersen alıyor ne desen yapıyor sende biraz alttan al diyor bana... ayrılıp beni milllete rezil edemezsin ayrılırsan defol git bu evden diyor. Anne var anne var işte...

Vallahi hiç kalbiniz açılmasın,hatta kurtulduğunuz için şükür edin..

Vallahi hiç kalbiniz açılmasın,hatta kurtulduğunuz için şükür edin..
Kalbiniz acımasın diyecektim... Bide şöyle psikopatları sevmeyin ya lütfen! Ayrıca o kadar hakaret ve saygısızlıktan sonra insanda sevgi mi kalır,yapmayın Allah aşkına...

5 yıl nasıl katlandın keşke nişan olmadan ayrılsaydın. Sizi bu kadar kıskanıyorsa geri dönmek isticektir ama gerçekten seviyorum diyip herşeye göz yumumup karar vermeyin iyice düşünün.
Hakaret etmesi çok kötü ilerde şiddete de başlar. Aşırı kıskançlıkta iyi bişiy değil psikopatlığa dönüşüyor. Haberlerde görüyoruz karısını öldürenleri bu kıskançlığı hiç sağlıklı değil yani.

Kızları eklemesi de ayrı bişey affedilcek bişey değil yani

Ka
Kadına diyorum ki oglun bana orsbu diyo. Amaan hangimiz duymadik diyo
Ohh bunlar ailecek kafayı üşütmüş sene öylemi dedi bide nişanlın. Annesi de oğlunun dediğine kızıp utancağına bide onu savunuyor

Çok iyi yapmışsın ne mutlu sana ki arkanda annen var. Annene ne kadar şükretsen az benim için git bir kere kocaman sarıl ve Sana şükürler olsun De. Çünkü bende çok sancılı bir nişanlılık dönemindeyim sosyal hayatım sıfırlandı, kıskançlık hat safhada, kız arkadaşlarımla dahi görüşmelerim en aza indirildi, bir de üstüne el kaldırdı kolumu sıktı bi kaç kere ve morarmıştı kolum anneme gösterdim, yaptığı kısıtlamaları anlattım, ne istersen alıyor ne desen yapıyor sende biraz alttan al diyor bana... ayrılıp beni milllete rezil edemezsin ayrılırsan defol git bu evden diyor. Anne var anne var işte...
Lütfen derhal bırak o adamı elalem senin canından daha önemli değil
Çalışıyorsan kendine yeni bir hayat kur yoksa iş bul ayrıl o evden de gerekirse

Yok benim annem asla barismami istemiyor. Severek mi nisanladin

Lütfen derhal bırak o adamı elalem senin canından daha önemli değil
Çalışıyorsan kendine yeni bir hayat kur yoksa iş bul ayrıl o evden de gerekirse
Evden ayrilmama gerek yok ki ailem benim destekcim
Ohh bunlar ailecek kafayı üşütmüş sene öylemi dedi bide nişanlın. Annesi de oğlunun dediğine kızıp utancağına bide onu savunuyor
Evet kiz bana oyle dedi kadinda savunuyor

5 yıl nasıl katlandın keşke nişan olmadan ayrılsaydın. Sizi bu kadar kıskanıyorsa geri dönmek isticektir ama gerçekten seviyorum diyip herşeye göz yumumup karar vermeyin iyice düşünün.
Hakaret etmesi çok kötü ilerde şiddete de başlar. Aşırı kıskançlıkta iyi bişiy değil psikopatlığa dönüşüyor. Haberlerde görüyoruz karısını öldürenleri bu kıskançlığı hiç sağlıklı değil yani.

Kızları eklemesi de ayrı bişey affedilcek bişey değil yani
Yoo istemedi 15 gundur tek bir sey yazmadi o hicbir zaman bana dönmez

Back
X