Kizlar doğru olanımı yaptım kalbim neden bu kadar acıyor?

Ebruli38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
46
25
3
28
5 yildir birlikteydik 8 ay once nisanlandik. Kıskanıyordu ondan izin almadan bir yere cikamiyordum. Sinirlendiginde hakaret kufur ediyordu. Sabrettim ama sabrim taştı. Bana defol git sktr ol git dedi bende bitirdim aileme dedim. Annem artik istemiyordu. Bugünde dedik annesine bitirdigimizi. Kadin beni sucladi. Sen nisandan sonra degismissin ozgur olmak istemissin diye. Ben annemle dahi bir yere gidemiyordum. Masraf yaptik o bu diye beni sucladilar. Oglun bana dostum diyor demeye getirdim erkektir hepsi der diyor sinirden basim çatlıyor. Dogru olanimi yaptim. Ben evden cikip arkadasima gittim diye beni engelleyip onune gelen ne kadar kiz varsa eklemis. Sevmek bu mu? Kalbim cok acıyor ya

5 yildir birlikteydik 8 ay once nisanlandik. Kıskanıyordu ondan izin almadan bir yere cikamiyordum. Sinirlendiginde hakaret kufur ediyordu. Sabrettim ama sabrim taştı. Bana defol git sktr ol git dedi bende bitirdim aileme dedim. Annem artik istemiyordu. Bugünde dedik annesine bitirdigimizi. Kadin beni sucladi. Sen nisandan sonra degismissin ozgur olmak istemissin diye. Ben annemle dahi bir yere gidemiyordum. Masraf yaptik o bu diye beni sucladilar. Oglun bana dostum diyor demeye getirdim erkektir hepsi der diyor sinirden basim çatlıyor. Dogru olanimi yaptim. Ben evden cikip arkadasima gittim diye beni engelleyip onune gelen ne kadar kiz varsa eklemis. Sevmek bu mu? Kalbim cok acıyor ya
demekki evlilige hazir degilsiniz bu eziyeti krndine yapma

Dostum kısmını anlayamadım.

Geçmis olsun kurtulmuşsunuz, verdiğiniz emeklerin acısını hissediyorsunuzdur ama zararın neresinden dönerseniz kardır. Merak etmeyin daha mutlu olacaksınız.

Iyi yapmışsınız hiç içiniz acımasın 5 yıl nasıl dayandınız? Dua edin evlenmeden yüzünü göstermiş. Verilmiş sadakaniz varmış.
Ayrıca oğlum haksız diyecek değil ya tabi ki size suç atacak. Boşverin size saygı duymayan insanın ailesinin de ne dediğinin önemi olmasın..

Iyi yapmışsınız hiç içiniz acımasın 5 yıl nasıl dayandınız? Dua edin evlenmeden yüzünü göstermiş. Verilmiş sadakaniz varmış.
Ayrıca oğlum haksız diyecek değil ya tabi ki size suç atacak. Boşverin size saygı duymayan insanın ailesinin de ne dediğinin önemi olmasın..
Evlenince duzelir diye düşündüm. Ama yok olacağı yok. Adam 2 haftadir cabalamadi bile. Aramadi yazmadi. Annesi arıyor sadece oda 2 kez aradi gerci...

hayatinda verdigin en dogru kararlardan biri olms。 erkek anneleri araya ayrilik girince bi yerleri ayri oynuyo。

Ka
Kadına diyorum ki oglun bana orsbu diyo. Amaan hangimiz duymadik diyo
😂😂 bunlar hep boyle hazimsiz sen yine ucuzz kurtulmusun。benimkinin soyledikleini bilsen😊 anlasilan kendi cok duymus ve o sifati yapistirmis kendine

Doğru olanı yapmışsın . Uzatmaya gerek yok

Emin olun çok daha güzel seveceksiniz ama zamana bırakın ve barışmayin
İlerde iyiki bitmiş diceksiniz.

gayette iyi olmus sükretmeniz lazim ömür boyu böyle piskolojik siddet görecektiniz küfürdü vs.... ne demek ondan izinsiz biyere gidemiyordum nisanliyken anne baba sorumlu sizden nisanliniz degil..

Yeniden sevebiir miyim ileride ? Yeniden mutlu olabilir miyim ?
Olursun bacım kurtulmuşsun sen dua etki Rabbim kurtarmış evlenmeden bitmiş ne takıntılı biriymiş ya sende hayatı gezmeye eğlenemeye hakkın var yazık etme kendine sende yaşa hayatını boşver onlar gerçek yüzünü göstermiş işte senı annene bile güvenmeyenden hayır gelmz üzülmeye değmez git çalış hayatına başla onunla ilgili herşeyi ckar hayatındanda ilerde daha çok mutlu olacaksın güven kendine

Olursun bacım kurtulmuşsun sen dua etki Rabbim kurtarmış evlenmeden bitmiş ne takıntılı biriymiş ya sende hayatı gezmeye eğlenemeye hakkın var yazık etme kendine sende yaşa hayatını boşver onlar gerçek yüzünü göstermiş işte senı annene bile güvenmeyenden hayır gelmz üzülmeye değmez git çalış hayatına başla onunla ilgili herşeyi ckar hayatındanda ilerde daha çok mutlu olacaksın güven kendine
Ozguvenim yerle bir resmen

Sende mi ayrıldın
eekek arkadasimdi benim。 tum ailelerin bildigi birlikte anasiyla gezdigim。cocuk beni aldatti tayinle baska ile gitti。tepki gosterince ki kizla gordum hakliyim tepkimde。anasi kimle yattin geldin dedi cocukta 4 sene onceki sevgilim rahatsiz ediyor diye savciliga verdi。bir hafta oncesinin seni seviyorum mesajlarini unuttu herhalde😊 hakim bunu salondan kovdu benide hakli ve sucsuz buldu。iyiki aldatmis v bitmis simdi mukemmel bi esim var。 her iste hayir vardir rabbim en guzelini cikarir karsina bence kurtulmusun aileye baksana sunla evli olsan cekecektin cilesini

Ozguvenim yerle bir resmen
Vay bacım vay ilerde cok pişman olursun kesinlikle barışma biraz zaman alacak ama iyiki ayrılmışım diyeceksin evlilik göründüğü gibi değil cok zor kendine güven dua et bol bol uğraş bul kendine merak etme alışırsın zamanlada unutrsun ilerde cok mutlu olursun sana saygı duyan güvenen seni seven biriyle de tanışırsın korkma erkek çok denk gelir illaki

Back
X