kızlar dişi için narkoz yaptıran var mı? yardım

talu

bal böceği :)
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2007
472
0
kızlar dısım curumus,doktoruma danısıp dıscıye gıttım ,dıscım bıraz uyusturup mınık bı ıgneyle dısımın oldugu yerı tedavı edıp dolgu yaptı,bebegıme bı zararı olmusmudur? yaptıran oldumu :1no2:

Valla ben geçenlerde çektirdim iğne vurdular bişi olmadı bi sorun yok yani doktorumdan izin almıştım bende bişi olacağını sanmıyorum için rahat olsun geçmiş olsun canım :)

baska bir konuya cevap yazmistim oradan burya kopyaliyorum
ben yaklasik 3 haftalik hamileyken bilmeden disciye gittim ve o gun dort tane igne vuruldu..azi disim ve bir disimi daha cektirdim cunku inanilmaz agrim vardi..hatta azi disimin oldugu yere dikis attilar..minik bir operasyon gecirdim yani..hatta bir hafta agzimi acamadim su,yogurt icebilirsem corba ..boyle bir hafta gecti..dikislerimi aldirdiktan uc gun sonra ogrendim ki hamileymisim..bende ilk basta korktum ama doktorum hicbir sakinca olmadigini soyledi..hatta ekimde dolgu yaptirmak icin randevum var..doktorunu ne derse dogrudur..size benden abla tavsiyesi internetten cok okuyup,arastirmayin..elbette ogrenmek,kendimizi gelistirmek lazim ama cok ogrenince cok takiyoruz..biraz rahat olun..hersey rabbimden ..once sagliklisi ve hayirlisini dilemek lazim.

Dün gece diş ağrısından uyuyamadımdesem yeridir, sanırım kızım kalsiyum stoklarımı eritti. Bende fazla kalsiyum alamamış olacağım ki dün gece öldüm ağrıdan. Bu zamana kadar en ufak bir ağrı kesici almaktan korkan ben gece3 te 1 tane minoset içtim. 3 saat ağrı olmadı ama sabah gene başladı.

Dün gece diş ağrısından uyuyamadımdesem yeridir, sanırım kızım kalsiyum stoklarımı eritti. Bende fazla kalsiyum alamamış olacağım ki dün gece öldüm ağrıdan. Bu zamana kadar en ufak bir ağrı kesici almaktan korkan ben gece3 te 1 tane minoset içtim. 3 saat ağrı olmadı ama sabah gene başladı.

geçmiş olsun canım,dışçiye son donemde gıdılebılıyormu?off cok zor ya:bbo:
bebişine kavusmana az kaldı senın ne guzel allah saglıkla kavusmayı nasıp etsın:nazar:

hiç korkma canım benim ilk çocuğumda 11 haftalıkken hafif narkoz verilip rahim ağzına dikiş atıldı Allahın izniyle bişey olmadı kızım şimdi 4 yaşında hiçbir problem yok şimdi 9 haftalık hamileyim yine dikiş atılacak bekliyorum hayırlısı
birde dişteki mikrobum vücuda yayılmaolsılığı var bir an önce kurtulmak en doğrusu

hiç korkma canım benim ilk çocuğumda 11 haftalıkken hafif narkoz verilip rahim ağzına dikiş atıldı Allahın izniyle bişey olmadı kızım şimdi 4 yaşında hiçbir problem yok şimdi 9 haftalık hamileyim yine dikiş atılacak bekliyorum hayırlısı
birde dişteki mikrobum vücuda yayılmaolsılığı var bir an önce kurtulmak en doğrusu

saol canım ya içim cok rahat etti iyiki varsını hepınız :1hug:
sanada gecmıs olsun canım maşallah kızına darısı bıze:nazar:
bu bebegınıde saglıkla kucagına alırsın inşallah

arkadaslar Kagan Kocatepe'nin sitesine bakin sorularinizin hepsinin cevabi var

X